Love&Sex

Top 5 poklona koji će oduševiti tvoju frendicu

Nisi sigurna što pokloniti i gdje pronaći taj savršeni poklon za svoju BFF-icu? miss7 ima dosta genijalne ideje za poklone koji će ih potpuno ODUŠEVITI

Kad tvoja najbolja frendica slavi rođendan, realno i ti slaviš rođendan! Ali sigurno si se sto puta našla u nedoumici što joj kupiti za rođendan, jer bez obzira na to koliko ju dobro poznaješ, jednostavno nemaš inspiracije ili još gore - pa već si joj kupila sve što želi! Osim tipičnih prijedloga poput haljine, parfema ili knjige - malo smo razmislili i pokušali doći do ideja koje ti sigurno prije nisu pale na pamet, a samim time iznenaditi će i tvoju frendicu kad joj ga uručiš...

Matching komade

Matching majice. Matching jakne. Matching nakit. Opcija je milijun! Nema ništa slađe od matching nakita koji će vas zauvijek podsjećati jednu na drugu. Možda vam se sviđa opcija međusobnih inicijala, možda ćete odabrati samo iste komade, a možda stvar postane i puno personaliziranija od toga. 

Lelo Sona 

Lelo Sona je najnoviji stimulator švedskog proizvođača koji donosi fantastičnu inovaciju na polju ženskog zadovoljstva i vjeruj nam kad ti kažemo da će tvoja BFF-ica biti jako zadovolj(e)na ovim poklonom! Ovo je definitivno najljepše dizajnirani sonični gadget koji koristi pulsacije umjesto klasičnih vibracija, zbog čega je užitak i do 75% veći. A kad već kupuješ njoj, slobodno uzmi i jedan za sebe... Nećemo nikome reći!

 | Autor: miss7 miss7 Lelo Sona za tvoju BFF-icu

Profi foto-snimanje

Nije li ovo super slatka uspomena za obje? Zakaži termin za profi snimanje i imat ćete divne uspomene zauvijek. Uokvirite one najbolje, napravite kolaž i tako stvorite divne uspomene kojih ćete se uvije krado prisjećati. 

Godišnja članarina u teretani

Najbolja motivacija ćete biti jedna drugoj! Pokloni joj godišnju članarinu za teretanu koja vam se objema sviđa i zajedno se bodrite, znojite, plačite i smijte jedna drugoj. Fit forma vam ne gine, a provest ćete kvalitetno vrijeme zajedno i iskoristiti ga na najbolji mogući način. Vježbanje povezuje ljude!

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Putovanje 

Ma tko se putovanju ne bi razveselio? Ne mora to biti neko mega luksuzno, daleko putovanje - realno, odlično ćete se provesti gdje god odete i to baš zato što ste zajedno! Iznenadi svoju BFF-icu vikend odmorom i obori je s nogu poklonom. Naravno, ne moramo valjda naglašavati da putovanje obavezno mora uključivati obje?!

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0