Love&Sex

Tip komplimenta koji odmah poboljšava seksualni život. Čuješ li ga često od svog muškarca?

  • Prema istraživanju objavljenom u Journal of Sex and Marital Therapy, postoji određeni kompliment koji utječe na seksualni život para
  • Međutim, kompliment treba biti iskren, jer tek tada može doista potpuno djelovati
  • Naime, mnoge žene priznale su da im se seksualni život znatno poboljšao kad im je partner davao komplimente upućene izgledu

Tko ne voli komplimente? A ono što je najbolje od svega: jedan poseban tip komplimenata će - prema nedavno provedenom istraživanju – odmah poboljšati seksualni život. Prema istraživanju objavljenom u Journal of Sex and Marital Therapy, postoji određeni kompliment koji će doista znatno poboljšati seksualni život – riječ je o pozitivnim opaskama o stvarima vezanima uz izgled. 

Ovo će poboljšati vašu vezu 

Zanimljivo: i žene koje su već sretne sa svojim tijelom, priznale su da im se seksualni život znatno poboljšao kad im je partner davao komplimente upućene izgledu. Znanstvenici kažu da pozitivno mišljenje o tijelu te poštovanje partnera igra veliku ulogu u vezi te seksualnom životu. To znači sljedeće: što se više žena osjeća cjenjenijom u svom tijelu, toliko je samouvjerenija i sretnija. 

Kod seksa je prvenstveno riječ o međusobnom povjerenju, a kad žena primijeti da je privlačna partneru, onda raste i seksualna požuda, tvrde stručnjaci. Međutim, kompliment treba biti iskren, jer tek tada može doista potpuno djelovati. 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0