Love&Sex

Ti i on ste isti horoskopski znak? Na ovo morate računati

Odlično je ako su partneri isti znak, ali to ima i svojih tamnih strana. Evo kojih:

Ako ste partner i ti isti horoskopski znak, vjerojatno ste po mnogočemu slični. I dok je to uglavnom dobro, jer se daleko lakše složiti oko izlaska ako ni ti ni on ne volite, na primjer, zadimljene klubove i ratne filmove, a uživate u večernjoj šetnji parkom, vaša sličnost može biti i problem.  Evo što najviše muči parove u istom znaku i kako tome doskočiti.


Vodenjak

Vi ste jedan veseli, bezbrižni par koji u svemu vidi svijetlu točku i ne razbija previše glavu planiranjem. Loša strana: i ti i on držite osjećaje za sebe pa lako možete završiti kao dva ogorčena stranca među kojima je komunikacija nemoguća. Zato, čim primijetiš da on kuha u sebi, potakni ga da to istrese, a i ti se potrudi iskreno odgovarati na njegova pitanja. Ako budete otvoreni i ako si obećate da ćeš ti saslušati njega, a on tebe, imate izgleda.

Ribe

Tvoj dragi i ti sanjarski plivate životom kao da je sve u najboljem redu. No, idilično je samo na površini, dok se u dubinama kriju problemi: većina odluka koje zajednički donosite nisu utemeljene u realnosti. Možete li si zbilja priuštiti da uvijek večerate vani? Je li zbilja najpametnije dati otkaz na poslu i preseliti se na jug? Prvi korak prema zdravoj vezi za vas ribice je - solidni financijski plan.

Ovan

Što očekivati od spoja dva tvrdoglava, nepopustljiva, rogata stvora nego neprestane sudare i bockanje? Ti i dragi ne možete se dogovoriti ni gdje ćete na večeru, a kamoli nešto ozbiljnije. No, plus je da ste oboje strastveni pa vas veže vrući seks. Zato provodite što više vremena u krevetu, ili u prirodi, jer i njemu i tebi aktivnosti na svježem zraku pomažu razbistriti glavu i razmišljati smireno - koliko je to uopće moguće.

Bik

Što očekivati od spoja dva tvrdoglava, nepopustljiva, rogata stvora nego neprestane sudare i bockanje? Ti i dragi ne možete se dogovoriti ni gdje ćete na večeru, a kamoli nešto ozbiljnije. No, plus je da ste oboje strastveni pa vas veže vrući seks. Zato provodite što više vremena u krevetu, ili u prirodi, jer i njemu i tebi aktivnosti na svježem zraku pomažu razbistriti glavu i razmišljati smireno - koliko je to uopće moguće.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

 Blizanci

Iskreno, vama nije lako; kao da vas je četvero u vezi, a ne dvoje. Premda se ti i on super zabavljate zajedno, oboje se odlučno opirete tome da budete odrasla i odgovorna osoba, a to sigurno ne doprinosti stabilnosti odnosa. Zato pazi da ne pretjerate s izlascima, druženjima i partijanjem nego da dovoljno vremena provodite kod kuće, u miru, kako biste se posvetili sebi i svojoj ljubavi.


Rak

Tebi i tvojem partneru nema dražeg nego zavući se u topli dom, uživati u intimi, povjeravati se jedno drugome i osluškivati si osjećaje. Zvuči savršeno? Zimski san s vremenom dosadi i medvjedima, a kako ne bi vama - a onda počnete dosađivati i jedno drugome. Svaki mjesec poduzmite nešto novo, izvucite se iz kuće i budite društveni, jer ćete jedino tako zadržati iskru.

Lavovi

Dvije veličanstvene kraljevske zvijeri zajedno? Ne sluti na dobro. I ti i on želite čuti da ste najbolji, ali niste uvijek spremni davati komlimente. Želiš li da ti veza uspije, moraš dragom dati do znanja da ga obožavaš, upravo onoliko često koliko ti to isto želiš čuti od njega.

Djevica

Vas dvoje želite najbolje u svemu i u tome ste složni. Problem se javlja kad svoj analitički um okrenete jedno prema drugome. Sjeti se da konstruktivna kritika nije uvijek ugodna, koliko god precizna i točna bila. Nauči se zaustaviti prije nego što mu kažeš sve što misliš i odnosi će vam biti harmoničniji.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Vaga
Oboje tražite ravnotežu, ljepotu i sreću, kao par zračite skladom i samopouzdanjem, a ako živite zajedno, dom vam je besprijekoran. Ali isto tako, znate se pretvarati da je sve savršeno i kad nije. Zato smjelo pokaži dragom tko si, otkrij mu čak i one neugodnije strane svoje osobnosti kako bi ti on mogao otkriti svoje, jer inače vam prijete nerješive napetosti.


Škorpion

Poznati kao strastveni ljubavnici, Škorpioni u paru bit će prava vatra. Nažalost, uz kipući seks tu će biti i ljubomore, posesivnosti, ljutnje i ostalih negativnih emocija koliko hoćeš. Želiš li sa Škorpionom ostvariti trajnu i stabilnu vezu, moraš biti iskrena u svakom trenutku i zaboraviti na ljubomoru i nepovjerenje (nemoj mu slučajno pretraživati poruke na mobitelu), a to isto moraš zahtijevati i od njega. 

Strijelac

U duši su skitnice i ne drži ih mjesto, a skloni su i promjenama partnera, ali veliki su hedonisti i znaju uživati u životu. Zato ćeš se s dragim koji je Strijelac kao i ti dobro slagati dok god su posrijedi provodi i putovanja, ali sukobit ćete se u trenutku kad treba poduzeti onaj presudni korak koji pokazuje da oboje mislite ozbiljno. Budi pametnija i spremnija na kompromis i sve će biti ok.

Jarac

I ti i on ste uporni i izrazito ambiciozni, pa ste gotovo idealan par. Ali vodite računa da vam opsesija uspjehom ne zamagli ono što je zbilja važno. Za tebe i tvojeg Jarca dobro je da dijelite neki hobi - kao što su kuhanje, planinarenje ili biciklizam - koji će vas povezati i odvući vam misli od onog što se vama čini važno, a zapravo nije bitno za vezu.
 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0