Love&Sex

Test: je li tvoja veza osuđena na neuspjeh?

S pomoću jednostavnog testa možeš otkriti je li tvoja veza dobra za tebe – ili bi prekid možda bio bolji

Nisi sigurna je li on pravi za tebe? Često se svađate? Misliš da ti ne pridaje dovoljno pažnje? Ili je pak sve u redu, a dani prolaze i ništa se ne događa - pa se pitaš ima li uopće takva veza smisla? Ako sumnjaš u svoju vezu, napravi ovaj jednostavan test – i vrlo brzo ćeš dobiti traženi odgovor…

1. korak 

Nacrtaj tablicu s dva stupca. U lijevi unesi sve pozitivne i ljubavi vrijedne strane tvog partnera, a u desnu sve negativne. Ako je desna puno više ispunjena od lijeve – to je znak za uzbunu. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

 2. korak

Razmisli kojih 10 ciljeva u životu su ti najvažniji – i može li ti on pomoći da ih postigneš. Putuje li rado poput tebe? DA ili NE? je li mu važno vrijeme provedeno s obitelji? DA ili NE? Razmisli dobro u kojim stvarima se ti i tvoj partner slažete. 

3. korak 

Kad apsolviraš prva dva koraka, moraš si – ovisno o svojim odgovorima – sasvim svjesno i iskreno postaviti pitanje: „Čini li partner moj život boljim?“ 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Rezultat

Ako ustanoviš da su tvoji odgovori uglavnom negativni, onda imaš dvije opcije. Ili ćeš konfrontirati partnera s kritičnim točkama te ćete zajedno pokušati vratiti vezu na pravi put – ILI ćeš se odlučiti za kraj veze i početi potragu za partnerom koji će te uistinu usrećiti. 

Photo: Getty Images

Komentari 0