Love&Sex

Tehnike zavođenja: na ova 3 poteza padaju čak i zakleti samci

Može biti jako naporno ako se zaljubiš u nekoga kome veza nije ni na kraju pameti - ali što ako ti kažemo da se to može izbjeći?

On tvrdi kako ne želi vezu i kako je eventualno raspoložen tek za povremeni seks? Bez brige, s ovih nekoliko trikova će i najveći 'soleri' pokleknuti pred tobom!   

1. Budi opuštena

Mnogi muškarce pale se na 'prijateljski tip' žene. To znači da (osobito u početnoj fazi) trebaš biti opuštena i vesela – dakle, budi jednostavno ono što jesi - bez da se previše suzdržavaš. Ako je on sretan sa svojim samačkim životom, onda ga nemoj prebrzo siliti na vezu. Jednostavno mu moraš pokazati da mu je bolje kad si s njim – a ostatak će doći sam po sebi. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

2. Pokaži da nisi 'laka' 

Ako je on rado solo, to znači da je rado 'u lovu'. Ako odmah ne skočiš na svaki njegov mig, to će još pojačati njegovo zanimanje za tebe.  

3. Neka se koprca

Čak i ako ga imaš već na udici, nemoj mu pokazati da te pridobio. Radije mu često ponavljaj da TI nisi sigurna želiš li čvrstu vezu. To će ga izluditi - pa će iz dana u dan postajati sve sigurniji da ON želi vezu s tobom! 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0