Love&Sex

Tako dakle...Otkriveno je kakav seks najviše muškarci iznad 40 godina

  • Sigurno si se već pitala kakav je seksualni život ljudi u različitim fazama života?
  • To se često pitaju i znanstvenici, a nedavna istraživanja koncentrirala su se na muškarce u srednjim četrdesetima

Istraživanja pokazuju da su muškarci seksualno najaktivniji i najmoćniji u dobi između 20 i 30 godina – međutim, tada su ipak više koncentrirani na kvantitetu, a ne na kvalitetu u krevetu. U srednjim četrdesetim godinama života, većina muškaraca počinje imati problema s erekcijom, a osim toga, četrdesete su i doba kad mnogi postaju nevjerni, što potvrđuju istraživanja prema kojima je oko 40 posto muškaraca (ali i žena!) u toj dobi nevjerno. 

Možda vas zanima Pritisak na ovu točku može muškarca dovesti do višestrukog orgazama Rubrika Love&Sex Love&Sex

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Varaju čak i oni koji su za su izjavili kako su sretni u braku. Oko 25 posto muškaraca kao glavni razlog za prevaru navodi „puno bračnih problema“ (dok je to isto navelo i 48 posto žena). Najveće šanse da završe u izvanbračnoj vezi imaju muškarci koji su u dugogodišnjem braku, a prije braka su imali velik broj seksualnih partnerica. Također je potvrđeno da se u dobi od 45 godina muškarci (ali i žene!) manje seksaju (za razliku od 20-ih ili 30-ih godina života), ali seks tada postaje kvalitetniji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Repost #TRANSFORMERS

A post shared by Josh Duhamel (@joshduhamel) on

Znanstvenici su u jednom velikom istraživanju ispitali 12.354 muškarca u dobi od 45 godina. Svoja prva seksualna iskustva većina ispitanika imala je u dobi od 18 godina. Većina muškaraca spavala je do svoje 45. godine u prosjeku sa deset žena. Četvrtina muškaraca bila je u čvrstoj vezi u trajanju od pet do deset godina, a pola je živjelo s partnericom. Što se tiče seksualne prakse, „klasični“ vaginalni seks nalazi se na prvom mjestu (98 posto), a zatim slijedi oralni seks (60 posto).  

Možda vas zanima Muškarci biraju: Najseksi filmske scene ikad! Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 08121979mj

    Bila slobodna u 20 ima i znam da muskarci u tim godinama nisu nesto, Dok moj muz pre 40 i posle 40 je wow. A sto se tice vjernosti znam da jeste jer imamo dogovor sa kim bi jedno drugo prevarili
  • Avatar romeo

    romeo

    Ja nikad nebi prevario svoju ženu jer ju i nemam.Slobodan sam a i u 50-ma volim seks vise nego u 30-ma i cesto ga imam hvala bogu.