Love&Sex

Što znače zvukovi koje muškarci ispuštaju za vrijeme seksa

Tvoj partner za vrijeme seksa ispušta razne zvukove? Otkrit ćemo ti što oni znače

Baš kao i mi, žene, i muškarci imaju cijeli repertoar zvukova koje proizvode za vrijeme seksa. A ponekad ostanu sasvim tihi. Što zapravo znače ti „seksualni zvukovi“? 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Pričanje 

Tvoj partner za vrijeme seksa često govori „Daaa, toooo, tako si seksi, tako je dobro!“ ili „Mala, tako si vruća, uh kako si slatka!“? Ako je to slučaj, velika je vjerojatnost da ga pali „dirty talk“. Razgovaraj s njim o tome – možda bi volio čuti nešto prljavo i od tebe u krevetu.  

Šutnja 

Tvoj dragi spada u tihe likove? Bez brige – čak i ako ne pusti glasa za vrijeme seksa, to ne znači da mu nije dobro s tobom. Upravo suprotno: ako je tih, onda može lakše kontrolirati i odgoditi orgazam. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Smijeh 

Ako se tvoj najdraži smije za vrijeme seksa, možda je jednostavno škakljiv. Jesi li ga možda slučajno dodirnula po osjetljivom mjestu? Jednostavno sljedeći puta pripazi da mu ne diraš osjetljivu erogenu zonu. 

Dahtanje 

Ako tvoj partner glasno dahće za vrijeme seksa, moguće je da će ubrzo svršiti. Ako želiš uživati još malo duže, onda ga trebaš umiriti i lakše se kretati. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Vikanje 

Tvoj dečko u krevetu zvuči poput ranjenog bizona ili neke druge divlje životinje? Onda mu je uistinu jako dobro s tobom! Može se opustiti uz tebe te pokazati svoju animalnu stranu. 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar romeo

    romeo

    Eeee kad meni ženska počne pričati o svojim problemima a radi blowjob odmah mi prođe volja za sex.