Love&Sex

Što muškarci prvo primijete na tebi?

Onaj tko tvrdi da mu prvi dojam nije bitan apsolutno laže! Ostaviš li na nekog loš prvi dojam kasnije ćeš ga teškom mukom korigirati ili promijeniti. Zato pripazi na ove sitnice!

Što se zapravo događa u našim glavama kada upoznajemo nekoga? Osim što na temelju mizernog broja informacija donosimo "velike" zaključke o njihovim karakterima i životima, često donosimo i odluku o tome želimo li se nastaviti družiti s tom osobom ili ne. Evo što većina muškarca u ovakvim situacijama prvo primjeti na ženi.

1. Tvoj glas

Bez obzira na to je li tvoj glas posebno dubok ili visok, muškarci glasove najlakše i najdulje pamte te ga uspješno povezuju s osobom. Također pokazano je da su im najugodniji odnosno najprivlačniji prosječni ženi glasovi. Ne vole "preglasne" žene jer pretpostavljaju da su preagresivne dok im se one tihog visokog glasa često čine plašljivijim no što zaista jesu.

2. Tvoj osmijeh

Prirodan, iskren smijeh pali kod svakog. Pozitivan stav i blistavi, široki osmjeh proljepšat ćete u trenu. Uostalom baš svi volimo iskrene i vedre ljude u svom životu pa nas ne čudi da naznake takvih osobina pale i na prvi pogled.

3. Tvoj stav

Način na koji ulaziš u prostoriju govori puno. Jesi li ušla stidljivo ili samouvjereno? Jesi li gledala u pod ili direktno pred sebe? Takvi nesvjesni pokreti i neverbalna komunikacija općenitno čine se manje bitnim no govore jako puno o osobi.

4. Tvoje cipele

Ok, slažemo se ovo zvuči malo površno. No neka baci kamen prvi koji baš nikada nije razmišljao na ovaj način. Nećemo ti govoriti što da nosiš, ili koje cipele muškarci "vole". Na tebi je da nosiš ono što se tebi sviđa i što sama voliš, ali činjenica je da su baš cipele jedna od stvari koji dečki primijete na prvi pogled!

5. Tvoja figura

Ne, to ne znači da moraš imati manekensku figuru ili savršenu liniju. Važno je da se osjećaš dobro u svojoj koži i to je ono što muškarci, ali i svi ostali primjete i poštuju! 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0