Love&Sex

Što muškarci doista misle o malim grudima?

Vole li muškarci više male ili velike grudi? Je li veličina ovdje uistinu bitna?

Muškarci su oduvijek fascinirani te čak i opsjednuti ženskim grudima (a nama nikad baš nije potpuno jasno zašto…). Opsesija muškaraca ženskim grudima nije uvijek povezana sa seksualnim nagonima. Psiholozi tvrde da ima više razloga za opsesiju, a prvi je čisto nagonski. Naime, muškarac bira ženu koja je sposobna rađati, a znanstvena istraživanja pokazala su da biraju žene čije tijelo ima oblik pješčanog sata – s velikim grudima i širom zdjelicom.

Drugi razlog je povezanost nekih muškaraca s grudima, odnosno njihova nezadovoljena potreba za majkom. Taj je fenomen sve prisutniji u današnje „prezaposleno“ doba, kad majka nema dovoljno vremena za dijete. A treći razlog je činjenica da se ljubav povezuje s grudima i srcem – a muškarcima je ljubav potrebna jednako kao i ženama. Naravno, ne smijemo zaboraviti da su grudi lijepe, ugodne oku te su osjetljiva erogena zona. 

Postavlja se pitanje: koliko velike trebaju biti ženske grudi? Što o tome misle muškarci? Tvrtka „Aikyou“ - koja se bavi proizvodnjom donjeg rublja – objavila je video u kojem muškarci otvoreno i iskreno govore o svojim željama:

 


Evo što su dečki iz videa sve rekli na ovu temu:

1. Nije važna veličina. Grudi jednostavno moraju biti fine na dodir.
2. Volim ih onakve kakve jesu, prirodne.
3. Ne, dobar izgled ne ovisi o gornjem dijelu tijela.
4. Ne moraju biti velike da budu sjajne.
5. Ne treba pretjerivati. Ne treba ih pumpati.
6. Cjelokupni paket mora biti dobar.
7. Ne, veličina nije bitna. Budi zadovoljna s onim što imaš.
8. Trebaju odgovarati ostalim dijelovima tijela.
9. Ne, uopće ne. Seksepil dolazi iznutra.

Photo: None

Komentari 0