Love&Sex

Što kad ti i on imate isti horoskopski znak? Za neke znakove to je katastrofa, ali za samo jedan ta je situacija jako neizvjesna

  • Je li pametno izlaziti s nekim tko ima isti horoskopski znak?
  •  Ili je možda ljubavna katastrofa već zapisana u zvijezdama?
  • Kaže se da se „isto i isto dobro slaže“ – međutim, vrijedi li to i za horoskopske znakove?

S druge strane, kaže se da se suprotnosti privlače… Hm, nije li onda možda bolje pronaći svoju suprotnost kako bi se dobro međusobno nadopunjavali? Na primjer, dok je jedan partner sav izgubljen u oblaku ljubavi i strasti, drugi će ga svojim razumom spustiti na zemlju. 

Biti u vezi s nekim tko ima isti horoskopski znak ima jednu veliku prednost: razumijete se. Znaš kako razmišlja, kakve ima stavove prema životu te kako gleda na svijet. Ni njegove prednosti i mane nisu ti nepoznate. Međutim, je li to doista toliko jednostavno? Ne, jer nedostaci mogu prevagnuti. Ako oba partnera imaju isti horoskopski znak, onda jednaka energija dvostruko prevladava. A to može naglasiti prvenstveno negativne strane. 

Kod ovih znakova može funkcionirati „isto-isto“

Bik 

Bikovi su vrlo praktični, ali nisu osobito fleksibilni. Ako oboje jednako zamišljate vezu, to može biti dobro i funkcionalno zajedništvo. 

Lav 

Ako lav ima partnera koji također ima veliki ego, onda se ego obično stabilizira. Jedan može sprječavati drugoga da bude u središtu pažnje…

Vaga 

Kod ovog horoskopskog znaka se sve vrti oko dobre ravnoteže. Ako se ne radi o aferi, nego o čvrstoj vezi, onda će njih dvoje napraviti sve da se ljubav održi. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

 

Strijelac 

Treba ti dugačka uzica i puno slobode kako bi mogla istraživati i otkrivati. Tko se s tim može bolje nositi od strijelca? Ako oboje pazite na to da vam se putevi redovito križaju, mogli biste imati sjajnu vezu. 

Ribe 

Dvije ribe mogu predivno harmonizirati. Izazov im je da se ne izgube u svom sanjarenju, nego oboje trebaju krenuti u ostvarivanje sna. Bolje ne može… 

Djevica 

Djevica je nezavisna, malo distancirana i komunikativna – upravo to cijeni i kod drugih. Zašto onda ne bi potražila partnera s istim horoskopskim znakom?

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Nažalost, ovi znakovi ne funkcioniraju dobro u „isto-isto“ varijanti 

Vodenjak 

Ovaj horoskopski znak ide iz jednog ekstrema prema drugome: želim biti sama pa do trebam ljude oko sebe. Ako je tajming partnera u drugom intervalu, onda se nikada neće prekrižiti njihovi putevi. 

Ovan 

Ovan je čovjek koji si želi da se netko brine za njega. To je nemoguće ako su vezi dva ovna. Jedan će sigurno izvući kraći kraj te će biti trajno zanemaren. 

Blizanci 

Blizancima će biti jako teško održati trajniju vezu. Oni trebaju svoju suprotnost, nekoga tko će ih stalno spuštati na zemlju te se neće morati bojati da su nešto propustili. 

Rak 

Ovaj je znak toliko senzibilan da bi oba partnera morali hodati po jajima te nikada ne bi smjeli skinuti svilene rukavice. To vodi do pasivno-agresivnog stava – koji je smrtonosan za vezu. 

Jarac 

Jarac mora biti na vodećem mjestu i stalno voditi glavnu riječ kako bi se dobro osjećao. Ako oba partnera žele voditi vezu i biti glavni, doći će do svađe – takva veza nema šanse. 

I postoji još škorpion

Šanse su 50:50 – ili će veza dva škorpiona biti ekstremno dobra ili ekstremno loša. Oboje su kontrol-freakovi, što je u redu sve dok žele kontrolirati različita područja. Njihova želja za istinom može dovesti do toga da imaju duboku ljubav punu slijepog povjerenja. Dva toliko strastvena partnera mogu cijeloga života voditi uzbudljivu vezu. 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0