Love&Sex

Seks traje 5 minuta? U ova 4 položaja on može puuuno dulje

  • Nakon 5 minuta je sve gotovo? Ovi seksualni položaji produljit će užitak među plahtama
  •  U nekim pozama ženi je lakše diktirati tempo i intenzitet
  • Položaj žice je pogotovo posebno zahvalan

Seks s tvojim partnerom je jako dobar, ali – nažalost - prekratko traje? Možda moraš malo poraditi na pravoj taktici. Naime, već malo promjene može postići velike pozitivne pomake. Isprobajte ova četiri položaja – svi pomažu da on kasnije svrši. 

Bočni položaj 

Izgleda opušteno – i jest! Dok on leži na boku može lagano kontrolirati ritam bez prevelikog napora (npr. u misionarskom položaju se mora podupirati rukama cijelo vrijeme). Osim toga, gledat ćete se u oči, pa će vidjeti što je bolje za tebe – i u kojim trenucima bi trebao izdržati dulje. 

Jahaći položaj 

Prednost je ovdje sasvim jasna: ti sama određuješ tempo. A kad primijetiš da se bliži orgazmu, jednostavno uspori. Tako ćete oboje dulje moći uživati. 

Lotosov cvijet 

Ono što je lijepo u ovom položaju, jest da čak i ako bi to želio, on se ne može tako brzo kretati. Naime, za ovaj položaj potrebna je posebna tehnika, ali i kondicija. Ti imaš kontrolu u njegovom krilu – dakle, određuješ tempo i intenzitet. 

Položaj žlice 

Ovaj je položaj toliko nježan da mu uopće nije teško biti polaganiji. U „stankama“ se možete fino maziti i dodatno stimulirati osjetljive erogene zone. Kako god, važno je da dulje traje! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

| Bizet

A post shared by Sex Positions Club (@sexpositions_club) on

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0