Love&Sex

Seks prema horoskopom znaku: koju pozu isprobati ovog ljeta?

Ako ovog ljeta poželiš svoj seksualni život začiniti snimanjem kućnog videa, seksom utroje ili pozom koju nikad nisi isprobala, znaj da će se i tu umiješati zvijezde. Horoskopski znak diktira nam kako se ponašamo i pod plahtama

Ljeto je pravo vrijeme za začiniti (ili reanimirati) svoj seksualni život jer kad čovjek ima vremena, opušten je i odmoren, svakakve ludorije će mu pasti napamet. A svi ti golišavi i preplanuli ljudi oko nas bude maštu: s ovim bih se poseksala sad i ovdje, pa tko voli neka gleda, ovome bih dopustila da me veže i kazni, a ovog vidim kao glumca u našem privatnom porniću.

Cura Ovan je dominantna i borbena, kako u životu tako i među plahtama. Voli u svemu biti prva i stvar držati u svojim rukama (doslovno!!!). Ona voli biti gore i to joj je najbolji stimulans koji može dobiti. Već sama moć koju osjeća kada je glavna je afrodizijak. Dobra opcija za ovnice je stoga i obrnuta kaubojka jer ne drže previše do kontakta očima. Bitne su same sebi i to jedna avantura neće promijeniti. Tek kad se jaaaako zaljube zatomit će svoju "prva sam u svemu" narav.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Astrološki Bikovi, kao i životinja koja ih simbolizira, borbene su individue. Za razliku od Ovnova, Bikovima nije toliko bitno biti prvi, koliko biti novi rekorder. Žene rođene u ovom horoskopskom znaku vole dokazati da obaraju rekorde i u seksu. Scene seksa pod tušem koje viđamo u strašću nabijenim filmovima mnogi u praksi smatraju nepraktičnima. Previše je tu sklizanja, padanja, udaranja o zidove… No, ne brini. Ako si prava bikica, znat ćeš kako elegantno uklizati u ovu situaciju i uživati svakim dijelićem tijela.

Tipične Blizanke mijenjaju mišljenje brže nego Kylie Jenner boju kose. Ovaj horoskopski znak voli pažnju, a u istovremeno biti samostalan. Blizance privlače malo žene, pa malo muškarci, pa i jedno i drugo… Iako su svjesne svoje seksualne orijentacije, vole se poigravati u žensko – muškim odnosima, samo da im ne bude dosadno. Za njih su kao stvorene – orgije! Da, dobro si čula. Hrpa ljudi, svašta se događa, možeš se pridružiti kada hoćeš, možeš otići kada god poželiš, i nikome nećeš nedostajati kao ni oni tebi!

Sve smo u manjoj ili većoj mjeri opterećene izgledom, unutarnjim promišljanjima ili, sasvim konkrtno partnerovim mirisom tijekom seksa. No, žena Rak će sve to podići na još višu razinu. Brinut će se na koji će je način partner pogledati ili čak usred seksa upitati ima li mlijeka u frižideru. Kako svoj vječno zabrinuti um opustiti i prepustiti se trenutku. Za račice je sjajan „položaj žlice“. Bez kontakta očima, konačno će se moći prepustiti strastima i misliti samo na svoj užitak.

Ako si tipična Lavica, dosta je velika vjerojatnost da imaš snimku svog seksa. Ovaj astrološki znak zaljubljen je u svoju pojavu, i nema mu ništa draže nego gledati vlastiti performans. Omiljeni dodatak spavaćoj sobi svake žene Lava, osim postolja za mobitel ili kameru, je i veliko stropno ogledalo. Ponekad će Lavica zaboraviti i partnera opčinjeno uživajući u svom odazu u ogledalu, a poslije seksa će zajedno gledati snimku kako bi oboje hvalili – nju. Sad je jasno zašto te ta ideja tako golica. Kriv je horoskop.

Tiha voda brege dere, zar ne, Djevice? Ovaj horoskopski znak poznat je po urednosti, pažnji koju poklanjaju svakom detalju te konzervativnoj prirodi. No, što se događa kad Djevice uđu u spavaću sobu ili se zateknu na nekom potpuno ludom mjestu za seks? Kao Djevica vrlo se lako možeš pretvoriti u pravu dominu. Naoko slatke i nevine, ovaj astrološki znak je sposoban za prilično kinky stvari. Samo im daj bič, remen ili tdruga sado-mazo pomagala i Djevice su na svom terenu.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Savršeni omjer primanja i davanja. Tako vođenje ljubavi vidi Vaga. Vage se nikad neće u potpunosti moći prepustiti oralnom seksu; čak ako im to on radi s najiskrenijim žarom i predano, Vagici će crv u mozgu svrdlati kako sad i one partneru moraju nešto dati zauzvrat. Zato je dobra, staromodna poza 69 idealna za ovaj horoskopski znak. Istovremeno uživanje i davanje su ideal. Stoga razmislite da ova recipročna brojka postane ljetna himna. 

Škorpionka je sklona eksperimentiranju, uzbuđivanju i drastičnim promjenama. Pa... što reći nego analni seks? Davno je prestao biti tabu, pa se sve više djevojaka upušta u takav odnos. Doduše, ovakav seks koji zahtjeva puno lubrikanta, međusobne komunikacije i vjerovanje partneru. Analni seks će Škorpionki donijeti novi pogled na seksualne odnose, a uz to će se i još više povezati s partnerom. To je ono što ovaj potrebiti horoskopski znak doista treba u životu.  | Autor: someecards.com someecards.com

One jednostavno vole biti u središtu pozornosti i vole se hvaliti svojim vještinama. I žene i muškarci Strijelci svoju ljubav vole pokazivati javnosti. Oni će se seksati u sred bijelog dana u nekom parku, zato što ih faktor mogućeg otkrivanja jako pali. Dosta zanimljiv horoskopski znak, moramo priznati. Strijelci koji idu na neku višu razinu, čak će zahtijevati od svog partnera da pozovu promatrača – osobu koja će ih samo gledati za vrijeme snošaja. Samo naprijed, tko smo mi da sudimo…

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Žene Jarci su tvrdoglavi, to nije neka novost. No, Jarci su isto tako vrlo uporni i uštogljeni. Dok će se na poslu i u dnevnim situacijama praviti prilično zatvorenima, kada dođe do konačnog okršaja u krevetu, žena Jarac je prava zvijer, doslovno i figurativno. Jedva će dočekati vikend koji će provesti posvetivši se ludom seks maratonu. Prepoznaješ li se? 

Vodenjaci vole sve što ima veze sa spiritualnošću, pa nije čudno da će za njih kao iskustvo možda odličan biti tantrički seks. Uključene su emocije, bliskost partnera i neprstano odgađanje vrhunca. Ako si žena Vodenjak i uz to slobodna, muške istomišljenike ćeš naći na satovima joge, u bircu gdje se skupljaju alternativci koji se ne sjećaju pravog značenja svoje tetovaže ili u nekom emotivcu kojeg bi lako mogla zamijeniti s likom Paula Fincha iz „Američke pite“.  | Autor: YouTube YouTube

Najveći emotivci i kreativci među horoskopskim znakovima, Ribe obožavaju igre riječima, glazbu, umjetnost i vrste kreativnosti koje malo tko prepoznaje. Za njih je idealan seks preko telefona. Ribe su sposobne mljeti satima, a telefonski seks im u tome samo pomaže. U sexy talk Ribe će rado uključiti muziku, koju će ponekad i same proizvesti. Njihov senzualni glas i zvuk frule (pun intended) dovest će značenje telefonskog seksa na novu razinu!

 miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0