Love&Sex
Kako saznati je li dobar u krevetu

Seks: Ove tri stvari otkrit će ti da je loš u krevetu PRIJE nego završiš s njim tamo

  • Prvi spoj jest bitan, ali jednako tako i prvi seks za nastavak veze
  • Međutim, neki signali govore ti već na prvom spoju da ovaj tip neće biti bog seksa
  • Otkrit ćemo o kojim se to signalima radi 

Na prvom spoju ne provjeravamo samo ima li muškarac potencijal za vezu. Također želimo saznati može li zaiskriti među nama u krevetu. Neki bi signali mogli sugerirati da će noć s njim biti mlaka. Evo kako možeš prepoznati da je loš u krevetu:

1. Zakasnio je

Čekala si 20 minuta i odjednom se pojavio s nekom glupom i polovičnom isprikom? Početak jedva da bi mogao izgledati lošije. Čak i ako mu daš još jednu priliku i ne prekineš odmah spoj, to pokazuje da ne poštuje tvoje osjećaje. Takav tip teško će se potruditi udovoljiti tvojim potrebama - pa i u krevetu. Sljedeći!

via GIPHY

2. Stalno provjerava svoj mobitel

Ako ga više puta ometaju WhatsApp i razne druge poruke, ne bi trebala dalje gubiti vrijeme. Ne posvećuje ti punu pažnju, a to neće raditi ni tijekom seksa. Vjerojatno će biti jedan od muškaraca koji će loše prtljati i petljati po tebi, a zatim očekivati eklatantan porno show. Ne, hvala, seks na istoj valnoj duljini izgleda drugačije!

3. Svoje misli ne može pravilno pretočiti u riječi

Ako ne može pravilno završiti rečenice, dvosmisleno se izražava i naglo mijenja teme, to nije dobar znak. Za sretan ljubavni život morate međusobno dobro komunicirati. To, naravno, znači i da biste također trebali moći izraziti svoje želje. U krajnjoj liniji, nitko ne može čitati tuđe misli.

Ispovijesti: 4 žene otkrile su kakav je zapravo seks s muškarcem sa sićušnim spolovilom

via GIPHY

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    ima i loših zena u krevetu
  • ExtrenmeUslugazajma

    Trebate li zajam? Morate se prijaviti za ekstremne zajmove i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i bit ćete zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja ... prikaži još!