Love&Sex

Seks i nogomet u isto vrijeme - uz ove poze je moguće

Ovih dana nogometne utakmice su stalno u prvom planu - no što ako ti kažemo da možeš spojiti dvije strasti i seksati se u pozama koje vam oboma omogućavaju pogled na ekran?

Još davne 2014. godine, engleska tvrtka za izradu seksi igračaka, Love Honey, provela je istraživanje koje je pokazalo da se gotovo polovica nogometnih fanova seksa dok gleda utakmice na televiziji. Prilično utješni rezultati, priznajemo. S obzirom da smo čuli da je Pornhub zadnjih dana na gubitku, pitamo se kakva je aktualna statistika. Dok ne utažimo znatiželju, pronašli smo poze koje snove čine dostižnima.

1. 'DOGGY' POZA

Doggy poza jedna je od najomiljenijih i najpopularnijih seks poza svih vremena. U ovom slučaju vrlo je zahvalna jer je nije potrebno previše prilagođavati nogometu. Dovoljno je da se okrenete prema televiziji i oboje možete pratiti utakmicu na veoma poseban način. Uostalom, sportsko i ljubavno uzbuđenje dat će posebnu čar ovoj pozi i odvesti vas dvoje na nove razine užitka. 

Možda vas zanima 6 načina da 'doggy' poza bude još uzbudljivija Rubrika Love&Sex Love&Sex

2. DVOSTRUKI CRV

Ako ste preumorni za snažni doggy, dvostruki crv je prava lijena poza koja daje maksimalne učinke. Dovoljno je da djevojka legne na krevet potrbuške, a dečko također ''lijeno'' legne preko nje. Utakmicu je prilično zgodno pratiti, s obzirom da poza uistinu nije tehnički zahtjevna za izvođenje. Nije potrebno čekati poluvrijeme!

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

3. OBRNUTA KAUBOJKA

Obrnuta kaubojka je još jedan seksualni klasik za kojim je u ovom slučaju uistinu zgodno posegnuti. U ovoj pozi muškarac sjedi na kauču, a žena ga zajaše okrećući mu leđa. Istina, nije baš neka romantična poza, ali ako seks tijekom nogometne utakmice (doduše, ispred televizora) nije prava adrenalinska prilika, ne znamo što je. 

4. POZA ŽLICE

Poza žlice je jedna od najromantičnijih i najnježnijih, ali nogomet bi joj mogao dati posve novu čar. Mogla bi postati prava akcijska poza čiji tempo može sjajno pratiti tempo na terenu. S druge strane, ležeći položaj jako je udoban i pogodan za praćenje utakmice, a na poluvremenu se monotonija može savršeno začiniti. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

5. MALA SIRENA

Poza mala sirene namjenjena je onima koji doslovno žele pratiti ritam nogometaša i zabijati vlastite golove. Naime, žena potrbuške liježe na krevet tako da joj gornji dio tijela visi preko kreveta. Muškarac liježe preko nje, a rukama dodiruje pod. Diže se rukama u sklek te se tako pomiče gore-dolje. Baš dobra vježba za njegove bicepse i tricepse. Ne sumnjamo da će se osjećati kao pobjednik, neovisno o rezultatu utakmice. 
 

6. VODOPAD

Za kraj popisa, dolazi još jedna sjedeća poza. Partner, dakle, sjedi s ispruženim nogama. Djevojka sjeda na njega i pruža svoje noge preko njegovih ramena. Istina, ova poza bi malo mogla omesti pogled ka ekranu, ali ne vjerujemo da će se buniti. Zapravo, seks i nogomet, apsolutno najvažnije sporedne stvari na svijetu, ovdje su izbalansirane na idealan način. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Čini nam se da je ovo idealan način za izbalansirati nogometni stres. Ako vaš tim pobijedi, pobjeda je dvostruka. Ako vaš tim izgubi, vi ćete biti manji gubitnici.

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0