Love&Sex

Savršeno vjenčanje u samo 7 koraka

Dan vjenčanja je najljepši dan u životu jednog para, ali prije trebamo sagledati ovih 7 točaka.

1. Komunikacija

Zaručena si? Čestitamo! Prije nego što počnete planirati nadolazeću svadbu, uživajte u trenutku. Pričajte često o svojim željama, snovima i očekivanjima i pazi da uzmeš u obzir i riječi partnera.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

2. Planiranje budžeta

Koliko si spremna potrošiti za vaš veliki dan? Planiraj s partnerom određeni budžet i orijentirajte se prema njemu. No, imaj na umu da ga je stvarno lako promašiti.

3. Lokacija i datumi

Vjerojatno najzahtjevniji dio jednog vjenčanja je organiziranje lokacije, župnika ili matičara i eventualno cateringa. Pokušajte te sitnice obaviti što prije, osobito ako vjenčanje planirate u proljeće ili u rano ljeto. Dakle, najbolje ove osnovne dijelove najvažnije je obaviti bar 9 mjeseci prije.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

4. Uključi prijatelje

Prijatelji i obitelj su nevjerojatno važna podrška tijekom planiranja vjenčanja. Zato ih pitaj za pomoć i savjet.

via GIPHY

5. Dekoracija

Dekoracija može uzeti puno vremena i novca. Stoga je vrlo korisno prikupiti ideje i onda ih konkretizirati. Savjetujemo Pinterest koji je najpogodniji izbor.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

6. Informacije

Tko želi imati vjenčanje iz snova, mora biti dobro informiran. Sajmovi su odličan izbor za pregršt potrebnih informacija i usluga. Ali najbolje savjete ćeš saznati od prijatelja i poznanika koji su uplovili u bračnu luku posljednjih nekoliko godina. Oni će ti najbolje reći na koji način su oni sve uspjeli organizirati, što je bilo dobro, a što loše.

7. Izbor vjenčanice

Da, došli smo i do toga, većini mladenki najbitnijeg dijela. Ispravan izbor vjenčanice vrlo je bitan. Mnogi kupuju svoje vjenčanice već godinu dana unaprijed, ali time ulaze u rizik da im se na kraju uopće više neće svidjeti njihov odabir.

 

 

Delicate intentions | The ELIE SAAB Ready-to-Wear #Bridal #Fall2017 collection soon available at all Boutiques

Objavu dijeli ELIE SAAB Bridal (@eliesaabbridal)

 

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0