Love&Sex

Sada znamo! Ovo rublje najviše pali muškarce

Uvijek smo mislile – kad je riječ o gaćicama – da je manje više. Međutim, očito muškarci ne misle tako, jer tangice nisu na prvom mjestu omiljenog donjeg rublja

Women's Health proveo je anketu među više od 1000 muškaraca te je otkriveno da se frajeri ne pale na donje rublje koje se sastoji od trakice koja se nazire posred stražnjice. Upravo suprotno – muškarci vole „udobne“ gaćice. Udobne, ne bakine! Naime, 40 posto ispitanika najradije vide na nama hipster gaćice ili bokserice! Objasnili su to na sljedeći način: u tim gaćicama žene izgledaju kao da se osjećaju ugodno, a i taj tip donjeg rublja fino ocrtava obline omiljene im stražnjice. Aha! 

OK, odmah nakon hispter gaćica (sa 34% obožavatelja) nalaze se tangice – „Jer se tako puno vidi!“ Da, dobro… Na trećem mjestu (sa 13%) nalaze se G-strings gaćice, a sa 12% ih slijede bikini gaćice. Na zadnjem mjestu i zadivljujućih 1 posto nalaze se bakine gaće. 

Dakle, mogle bismo reći da je frajerima važno da se dobro osjećamo. Što je super – jer tko se dobro osjeća, također je i seksi!

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0