Love&Sex

Probudi se – 6 znakova da te samo mulja

Jednom ti skida zvijezde s neba, drugi puta ti se ne javlja na poruke ni pozive. Voli li te doista ili si za njega tek prolazna igračka, otkrit će ti sljedećih 6 znakova

OK, znao da muškarci malo teže pokazuju svoje osjećaje te su u pogledu sentimentalnosti puno suzdržaniji od nas. Međutim, to čak i ne treba biti razlog za zabrinutost – osim ako neki od ovih šest znakova ne otkriju da je muljator i da mu nije iskreno stalo do tebe, nego tek do povremenog seksa i zabave. 

1. Javlja se uvijek usred noći – pijan! 

Prema njemu možeš namjestiti sat: subota, tri sata ujutro – on nazove i fuflajući pita što radiš. Problem je u tome da si mu ti u tom trenutku tek rješenje u nuždi – nije smotao novu žrtvu i sad te zove… 

2. Ne želi te predstaviti svojoj obitelji 

Dakle, već ste nekoliko mjeseci zajedno i sve je naizgled super. Ali, još te nije upoznao sa svojom obitelji. Kad nazove svoju mamicu dok je kod tebe, kaže joj „da je kod frendice“. Hm, kod frendice… 

3. Dopisuje se s drugim curama

…i to u tvom prisustvu! To znači samo jedno: u njegovim očima vi niste u ozbiljnoj vezi – pa on može raditi što god želi. Naš savjet: odmah ga otpili! 

4. Ne želi se nalaziti s tobom u javnosti 

Sastajete se isključivo kod njega ili kod tebe u stanu. Kino, večera pa čak ni šetnja parkom nisu opcija? Onda nešto definitivno nije u redu, odnosno vjerojatno još nešto – osim tebe – krije. 

5. Izbjegava razgovarati o budućnosti 

Naravno da će te pitati što imaš u planu u petak navečer. Ali kad god spomeneš ljetni odmor ili zajedničku budućnost, skreće s tih tema. To je očito znak da te ne vidi pored sebe u budućnosti. 

6. Ostaje na seksu – ali ne i na doručku 

Proveli ste prekrasnu noć. Ali, ujutro iskoči iz kreveta, odjene se i ode. Doručak? Ni u ludilu. Ako se tako ponaša, očito od tebe želi samo seks. 

Photo: Getty Images
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Camila360

    Moje ime je Camila Rodela. Prije dvije godine moj muž traži razvod i otišao nakon dvadeset sedam godina (27) braka. Molio sam ga i on nije Slušajte, otišla sam svojim prijateljima i on nije bio gdje se nalaziti. Rekao sam ... prikaži još!