Love&Sex

'Prevario' je svoju ženu – i zbog toga ga vole na Internetu

Ovaj romantični post sa Facebooka obišao je svijet te prikupio vojsku obožavatelja

Američki zabavljač Jason Hewlett oduševio je svojim postom na FaceBooku koji je sakupio stotine tisuća lajkova. I to s pravom – jer je uistinu turboromantičan! 

Izjava ljubavi na malo drugačiji način

Jason je naveo u postu kako je „na neki način“ prevario svoju suprugu u trgovini – međutim, priča ide malo drugačije nego što misliš na prvu loptu…

„Teško mi je to priznati, ali vjerujem kako sam danas na neki način prevario svoju suprugu. Bilo je to ovako: krenuo sam u supermarket kupiti par (…) sitnica (…). 

Kad sam došao do blagajne, vidio sam u dugačkom redu ispred sebe ženu čiji izgled me odmah oborio s nogu. Pomislio sam: „Wow, blago onom srećkoviću koji je s njom u vezi“, a odjednom sam, poput groma iz vedra neba, shvatio kako je riječ o mojoj supruzi! Znate, bilo je to neočekivano, neplanirano, vidjeti svoju ženu u istoj trgovini, u istom redu. Vidjeti je kako živi svoj život i nema pojma da smo oboje na istom mjestu u isto vrijeme. 

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Između nas u redu stajala je jedna osoba, a ja sam svojoj maloj dragoj poslao poruku preko mobitela: „Hej, maco!“, pa: „Što ćeš kupiti, mišice moja?!“ Ali ništa je nije moglo smesti, tražila je kupon koji je dugo čuvala posebno za ovu kupovinu. 

Mogao sam je jednostavno izblamirati pa iskočiti iz reda (…), ali umjesto toga sam šutke stajao u redu te razmišljao o osjećajima prema toj ženi. Kao prvo, bio sam osupnut koliko dobro i lijepo još uvijek izgleda. Znam, često je gledam, ali danas, bez njenog znanja, dok stoji u trgovini, gledao sam je drugim očima i jednostavno nisam mogao vjerovati da sam ja njen suprug! 

Pocrvenio sam – ali nitko nije to mogao vidjeti zahvaljujući mojoj „movemberskoj“ bradurini. Kao drugo, iznenadilo me što me uopće nije primijetila. To je ujedno dobra, ali i loša stvar. Dobra – jer ne gleda druge muškarce. Dobra – jer ne primjećuje bradate tipove koji joj bulje preko ramena. Ali to je možda i loša stvar. Mislim, što da to nisam bio ja? Definitivno joj moram nabaviti još jedan sprej za samoobranu. 

Ali bila je loša i činjenica da sam nedavno htio odustati od nje. Nikad nisam znao razbuditi njenu ljubav prema meni. Sav trud i muka koju sam ulagao da me uopće primijeti, samo da izađe sa mnom! Za trenutak sam osjetio već poznatu tugu, kao onda kad sam je prvi puta vidio i mislio da je nemoguća misija. 

Ali nekako sam je – usprkos mojim nesigurnostima, nespretnostima i pogreškama – uspio pridobiti. Kao treće, konačno sam bio sretan jer sam je vidio u svoj njenoj samouvjerenosti. Kao nezavisnu, sposobnu, odlučnu, duhovitu, slatku, dragu i sjajnu osobu kakva doista i jest. A onda je uzela svoje stvari te krenula prema izlaznim vratima. Nisam rekao ni riječ, nisam joj ni mahnuo. 

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Samo sam promatrao kako odlazi, znajući da je to moja supruga i da volim sve na njoj. Gotovo nikad ne gleda Facebook pa ovo vjerojatno neće pročitati. Neće primijetiti da sam je danas na neki način prevario. Ali, pomislio sam, podijelit ću priču s vama. 

Konačno, pa ja sam normalan tip koji živi sasvim normalnim životom. Osim toga, sigurno nisam jedini koji je doživio ovakav ili sličan događaj s partnerom. A takvi trenuci su savršeni. Lekcija dana: dobro je kad svoje najdraže vidimo drugim očima, kad god je to moguće – kako bismo se podsjetili koliko smo sretni da su dio naših života.! 

Photo: None

Komentari 0