Love&Sex 02. ožujka 2019.

Položaj u kojem frajer spava otkriva što zapravo želi u krevetu

Shutterstock/Instagram.
  • Na boku, leđima, trbuhu… U kojem položaju spava tvoj dragi?
  • Ako obratiš pažnju na to, mogla bi otkriti koje su njegove želje i potrebe za vrijeme seksa 
  • Ako spava na boku, voli dugačke predigre i maziti se

Većina nas ima omiljeni položaj za spavanje – pa tako najvjerojatnije i tvoj partner. Ako ne znaš koja je to – promatraj! Naime, to ti može otkriti što si (možda potajno) želi u krevetu. 

Spava na leđima 

Osobe koje spavaju na leđima mogu se fino opustiti u krevetu – ruke i noge opušteno stavi pored sebe i fino se namjesti prije nego zaspe. Takav je i kod seksa: opušten i otvoren za sve. Zato rado eksperimentira te voli neobičan seks i seksualne igračke. Voli on i romantičan seks, ali više gušta u „zabranjenom“ – u uredu, na otvorenom ili u garderobi. Konzervativna žena u krevetu? To je za njega poput metka u čelo! 

Spava na trbuhu 

Osobe koje spavaju na trbuhu su prilično dominantne. Rijetko će ti prepustiti kontrolu, a osobito u krevetu. Zbog toga voli položaje poput psećeg – kod kojeg ima potpunu kontrolu. Voli bezazlene igrice vezanja – naravno, jedino ako je on šerif. Osobe koje spavaju na trbuhu obično su perfekcionisti – što je dobro za tebe, jer će dati sve od sebe da postigneš orgazam. 

Spava na boku 

Osobe koje spavaju na boku su suzdržane i plahe – instinktivno traže zaštitu u položaju fetusa. Odvažni seksualni položaji ili situacije nisu njegov stil – to je previše riskantno. Voli dugačke predigre i „mazne“ položaje s puno tjelesnog dodira. Naravno, apsolutni favorit mu je položaj žlice – tada može ležati na boku – i puno se maaazitiii…

Komentari 0