Love&Sex

Pitali smo muškarce znaju li unaprijed da će cura biti dobra u krevetu - neki odgovori su prezabavni

  • Pitali smo dečke kako unaprijed znaju hoće li im seks s nekom curom biti dobar ili ne i dali su nam jako zanimljive odgovore
  • I dok većina muškaraca smatra da zna prepoznati onu 'pravu', neki ipak misle da se to ne može znati unaprijed
  • "Umišljene cure su me uvijek ostavile razočaranog" 

 

Sigurno si barem jednom u životu 'upala' u razgovor muškaraca koji su komentirali da je neka cura potencijalno dobra u krevetu. No, po čemu to znaju? Pitali smo ih da nam odgovore na to pitanje, a evo što su nam rekli

Roko (28): "Znam po njenom ponašanju. Kombinacija opuštenosti i ženstvenosti uvijek je dobitna kombinacija. Umišljene cure su me uvijek ostavile razočaranog." 

Danijel (24): "Mislim da su u krevetu dobre žene koje znaju što žele, rado preuzimaju inicijativu, rado pričaju o tim 'stvarima' i koje su otvorene za sve aktivnosti. I da, imaju puno samopouzdanja."

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Hrvoje (26): "Znam da će cura biti dobra u krevetu kad mi direktno kaže: 'Želim da mi radiš to, to i to!'. Drugim riječima, ona koja točno zna što želi."

Marko (26): "Činjenica je da nikad ne znaš sto posto. Ali uglavnom su one koje najviše pričaju o seksu najlošije. A one koje šute... E tu već ima materijala!"

Stjepan (27): "Žena će biti dobra u krevetu kada prva povlači poteze i pokazuje interes za akcijom, tj. nije kao panj."

Možda vas zanima Napeto ili odbojno? Doznali smo što muškarci misle kad je žena glasna u seksu Rubrika Love&Sex Love&Sex

Valentino (29): "Već kad se poljubimo znam hoću li s tom curom imati i dobar seks. U svim mojim slučajevima, one koje su imale dobre vještine u ljubljenju, pokazale su dobre vještine i u krevetu." 

I dok većina muškaraca smatra da zna prepoznati onu 'pravu', neki ipak misle da se to ne može znati unaprijed. Jedan takav odgovor u potpunosti nas je osvojio:

Antonio (28): "To se ne može znati 'na prvu'. Ni za sladoled ne znaš kakav je dok ga ne probaš!"

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0