Love&Sex

OVO su stvari koje ga pale, a nisu golotinja

Jasno je da će se on ludo napaliti ako vidi golotinju u bilo kojem obliku, ali isto tako postoje situacije koje muškarcima izazivaju uzbuđenje, a nisu direktno povezana s golim tijelom

Poznata stvar: muškarce pali golotinja, no ponekad ih neke situacije ili stvari iznenade. Ovo su neke od situacija koje muškarcima često izazivaju erekciju: 


Pjesma uz koju je prvi put doživio orgazam (na zadnjem sjedištu auta). Bez obzira je li ovdje riječ o nekoj hip hop "brijačini" ili Gibonnijevoj baladi, pjesma zna biti snažan afrodizijak. I naravno, kada se događaju prve "akcije" u autu, radio je skoro uvijek uključen.

Tvoj parfem: Možda više niti niste zajedno, ali on se itekako sjeća tvog parfema. Njuh je jedan od najjačih osjetila, a koji muškarac može odoljeti ženskom parfemu? Također, erekcija mu se može dogoditi i kada neka žena prođe pored njega, a nosi "tvoj" parfem. Odmah će mu biti zanimljivija i seksepilnija.

Pogled na samog sebe u ogledalu nakon tuširanja: I oni imaju svoju bolje i lošije dane (s tim da je kod njih manja oscilacija, nećemo se lagati ). Nakon vrućeg tuša se svi osjećamo bolje, pa nije tako neobično da mu se digne pri pogledu na svoj goli odraz u ogledalu. 

Dok jede pitu od bundeve ili jagode ili kamenice. Popis hrane koja je afrodizijak je prilično dugačak. Za muškarce je to većinom hrana u obliku ženskih genitalija, a kamenice su pravi primjer. No, ne smijemo generalizirati. Ne kažemo da će se tvom muškarcu zapaliti mašta pri pomisli na jagode, ali sasvim sigurno ćeš naći nešto što bi mu odgovaralo..  | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

Crvena haljina. Znanstveno je dokazano da crvena boja izaziva uzbuđenje. Kada pokušavaš nekoga zavesti, znaš što ti je činiti – obuci crvenu haljinu. Ili crveni top, ili sako, pa i cipele. Ne možeš s ovime pogriješiti...

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Škakljanje: Tehnički, ovo spada u fetišizam i dolazi pod imenom knismolagonija, ali ima nešto uzbudljivo u škakljanju. Zamisli savršeno nedjeljno jutro: ti i on u krevetu, počinje kao tučnjava jastucima, pa škakljanje i na kraju – ludi seks.

Kada mu češkaš leđa: Rijetke su osobe koje ne vole češkanje. A isto tako su rijetki oni koji taj seksi moment ne pretvore i u ozbiljniju akciju. Naravno, i ovo je fetiš i dolazi pod imenom akarofilija.

Odlazak na spavanje u čisto opranoj posteljini: Po jednom britanskom istraživanju, i muškarci i žene se pale na čiste plahte. To isto objašnjava zašto je hotelski seks toliko privlačan.

Strah: Koliko god ovo zvučalo nevjerojatno, strah potiče uzbuđenje. Ipak, za razliku od svih ovih ostalih napaljujućih situacija, ovdje je stvar malo drugačija. Receptori za strah i uzbuđenje se nekad pomiješaju. Dakle, i kada se boje i kada su napaljeni muškarcima je povećan dotok krvi, ali i dah im je kraći. Zato je moguća erekcija u stanju straha.

U njegovoj košulji: O ovome doista ne trebamo pričati previše, sve se zna. Sve seksi filmske scene uključuju jutro poslije kada ona nosi njegovu košulju i spremaju se na novu rundu strasti.

Sviraš gitaru: Činjenica je da su glazbenici seksi, a svaka tvoja vještina njemu se još dodatno sviđa. Čak i ako znaš odsvirati par akorda, to mu je sasvim dovoljno.

 

A post shared by sherylcrow (@sherylcrow) on

Nasmij ga: dobar smisao za humor je uvijek seksi. Od bezazlenih lako možeš prijeći na one malo prostije, i znaš kako će to završiti. I bilo bi simpatično reći da je najbolja predigra smijeh. Ipak, i dalje je to dobar stari "oralac".

Imati šmokljanski hobi: ovo je zapravo druga riječ za "biti jako strastven oko nečega". Bilo da se radi o skupljanju salveta ili bojenju figurica, svaki hobi koji te čini drugačijom je njegov turn on. No, ne mora svaki hobi biti toliko nerdy. Čak i odlazak nekoliko puta tjedno u fitness centar će te u njegovim očima učiniti pravom božicom. 

Photo: thinkstock