Love&Sex

Ovo su fenomenalni pokloni za tvog muškarca - i ništa ne koštaju

  • Ovi će pokloni jako razveseliti tvog muškarca i dati vezi dodatni zamah
  • A najbolje od svega – besplatni su, ali nikako bezvrijedni

Naravno, za Božić rado si poklanjamo materijalne stvari. Međutim, svom dečku ili suprugu možemo također pokloniti i nešto nematerijalno, nešto što će „pozitivno razdrmati“ vezu. Zbog toga smo sakupile najbolje savjete psihologa i savjetnika. Premda ti pokloni ne koštaju ni lipe, vrjedniji su od zlata. 

Dodirujte se svaki dan! 

Uzmi si za zadatak svaki dan dodirivati svog partnera. Zvuči malo, ali u današnje lude i stresne dane vrlo lako može se dogoditi da je jedini „dodir“ tijekom dana (polu)poljubac kojim te okrznuo u kuhinji prije odlaska na posao. Dodiruj ga svjesno i nježno i tako ćeš se opet zbližiti s njim. Čak i snažan zagrljaj povezuje i pomaže kod opuštanja (dokazano snižava broj otkucaja srca). 

Dogovorite se za seks! 

Seks ne mora uvijek biti spontan. Iščekivanje može biti jako uzbudljivo – i djeluje poput afrodizijaka. Sjećaš se uzbuđenja prije prvog seksa s njim? Taj osjećaj možeš ponovno doživjeti ako isplaniraš izlazak i seks nakon toga. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Keep tagging us in your pictures!! We love seeing your #couplegoals

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

 

Poklonite si vrijeme! 

Sigurno ti je poznata situacija kad ste oboje pod stresom te jedva nalazite vremena jedno za drugoga? Pored posla, djece, kućanstva i drugih brojnih obaveza vrijeme je jednostavno prekratko. Pokloni partneru vrijeme: na primjer, večeru uz svijeće kod kuće ili ugodnu večer uz milovanje ispred televizora – to ništa ne košta. 

Pokloni partneru punu pažnju! 

Da, na Facebooku je još uvijek zanimljivo, a s dečkom još moraš razmijeniti neke fotografije putem WhatsAppa. Međutim, previše medijske konzumacije ubija strast, pokazala su istraživanja. Zato češće isključi mobitel i koncentriraj se na partnera. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Možda vas zanima Ova 4 znaka u prosincu očekuje ozbiljna veza - a neki čak mogu očekivati i prosidbu Rubrika Love&Sex Love&Sex

Nemoj ga kritizirati! 

Da, znamo da te živcira kad stalno po kući pronalaziš njegove smrdljive čarape i kad ne posprema stvari za sobom. I znamo da nije lako s takvim šlampavcima, odnosno nije ih uopće lako promijeniti – osobito ako su pod pritiskom. Zbog toga se suzdrži od gunđanja te prihvati male slabosti svog partnera. Vidjet ćeš kako će atmosfera u kući odmah biti bolja, a veza čvršća.

Možda vas zanima Postoje 3 vrste ljubavnih veza - provjeri u kakvoj si i čemu bi u toj vezi trebala težiti Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0