Love&Sex

Ovo priželjkuje svaki drugi muškarac u vezi

Ako ste pomislile da je to seks odnosno više seksa, grdno se varate. Novo istraživanje otkrilo je da je ono čega muškacima u paru nikad nije dosta je...

U paru smo manje usamljeni. Vjerojatno bi priličan broj žena ovo istaknuo kao jednu od važnijih prednosti ljubavnog suživota, no muškarcima se vrišti. Upravo ta činjenica, nemogućnost da budu malo (ili malo više) sami nervira svakog drugog muškarca. Barem u Njemačkoj. Prema anketi tamošnje online-dating stranice Parship, 48 posto muškaraca koji su u vezi smatra da im nedostaje vremena za sebe.

Želja za malo većim "prostorom" u vezi je, u usporedbi s partnericama, mnogo jača i izraženija kod muškaraca jer samo 41 posto ispitanih žena osjećaju potrebu za kvalitetnim vremenom za sebe.

via GIPHY

U sklopu istraživanja ispitano je 1042 ljudi u dobi između 18 i 65 godina, od kojih je 718 u vezi. Više od polovice ispitanika (57 %) provodi većinu odnosno 70 posto svojeg slobodnog vremena zajedno, dok gotovo trećina (32%) i više od 80 posto vremena zajedno.

Ipak, 73% ispitanih osoba smatra da je apsolutno u redu slobodno vrijeme iskoristiti za hobije bez partnera. 65% je također reklo da je i više nego okej, provesti vrijeme s obitelji i vlastitim prijateljima sam bez partnera.

Photo: Pixabay

Komentari 0