Love&Sex

Ovih 5 stvari najprije primijete muškarci kod upoznavanja

Prvi dojam se itekako broji! A mi znamo koje stvari muškarcima kod upoznavanja prvo upadnu u oči

Prvi dojam o nekoj osobi najčešće donosimo nakon 5 do 30 sekundi prvog susreta! Barem tako kažu stručnjaci, ali i praksa pokazuje tako -  to sigurno znaš i sama! Postavlja se pitanje je li ta „brza“ procjena doista racionalna te stvorena na osjećajnoj i nesvjesnoj razini? I, zapravo, može se postavit i pitanje je li zapravo prvi dojam uopće važan? OK, na ovo zadnje pitanje možemo odmah odgovoriti: da, izuzetno je važan – što vjerojatno znaš i sama! A ponekad je presudan – barem kad je riječ o „ljubavnim“ stvarima. Stoga donosimo 5 stvari koje pri upoznavanju najviše ostave dojam na muškarce… 

1. Tvoj glas 

Dubok ili visok – muškarci pri upoznavanju odmah snime naš glas. I odmah nakon prvog izlaska im ostane u sjećanju. Muškarci smatraju osobito ugodnim srednje dubok i miran glas. 

2. Tvoj osmijeh 

I osmijeh im se odmah ureže u sjećanje. Muškarci osobito vole kad se žene ne suzdržavaju i prirodno i glasno se smiju – to djeluje najbolje! 

3. Tvoj nastup 

Način na koji žena ulazi u prostoriju ostaje muškarcima još dugo vremena u glavi. Ulaziš li pognute glave i sramežljivo ili samouvjereno s prsima naprijed? To puno govori o tvojoj osobnosti? 

4. Tvoje potpetice

Možda zvuči čudno, ali muškarci itekako paze na naše cipele. Visoke pete osobito im se sviđaju…

5. Tvoja figura

I naša figura upada im odmah u oči. Dobra vijest: (pre)mršave cure nisu ni blizu toliko poželjne kao one sa ženskim oblinama! 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0