Love&Sex

Ovih 5 horoskopskih znakova zrače seksepilom

Sigurno si primijetila da su neki ljudi jednostavno privlačniji na prvi pogled od drugih. Moguće je da su za to zaslužne zvijezde - naime, ovih pet horoskopskih znakova doista su prirodno seksi

Oni su samouvjereni, kad uđu u prostoriju svi se okrenu prema njima, u razgovorima briljiraju, zabavni su. Ne, ne radi se o fancy odjeći ili istreniranom tijelu. Ovih pet horoskopskih znakova svoju privlačnost crpe „iznutra“… 

Možda vas zanima Jesi li među njima? Ova tri horoskopska znaka zarađuju najviše Rubrika Life&style Life&style

Ovan 

Ovan crpi svoju snagu privlačnost iz svoje smionosti i želje da dokaže. Neće ustuknuti pred izazovom, nego će ga „napasti“ svojom samouvjerenošću. Čak i kad je „malo više“ temperamentan, jako je seksi. Osim toga, ovan rado pokazuje još nešto: čistu strast. Ne moramo ti reći koliko to čarobno djeluje na druge. 

 

Škorpion

Osobe rođene u znaku škorpiona su tajanstvene i strastvene, a to su jako seksi osobine. U pravilu su škorpioni opušteni, ali kad ih se „dirne“, pokažu svoju drugu stranu. Što još čini škorpione seksi osobama? Njihov pogled kojem rijetko tko može odoljeti. 

Strijelac 

Rođeni u znaku strijelca su neovisni i vole putovati. Vole pustolovine, ali usprkos tome su uvijek čvrsto s obje noge na zemlji te posjeduju – što je osvježavajuća suprotnost – nevjerojatnu količinu humora. Upravo to čini strijelce toliko privlačnima. 

 

Jarac 

Ozbiljnost i veliki prohtjevi odlikuju osobe rođene u znaku jarca. Osim toga, žene rođene u znaku jarca uvijek čekaju onog pravog – radije nego da potroše svoje dragocjeno vrijeme na nekog koga vole sa pola srca. Zbog toga žene rođene u znaku jarca ne trče za nikim. One su stručnjakinje za samokontrolu i vrlo su strpljive, ali i opuštene. Zbog toga djeluju misteriozno – što ih čini neodoljivima. 

Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi najbolje se ljube Rubrika Love&Sex Love&Sex

Vodenjak 

Osobe rođene u znaku vodenjaka su pametne i mudre te ih uvijek zanima što osoba pored njih ima za reći. Imaju sposobnost „navući“ druge na svoj mlin te ih uvjeriti u ono što žele. Vodenjaci su neovisne osobe te neće biti s nekim tek da taj popuni prazan prostor – ta njihova (naizgled) nedostupnost jako je seksi. 

 

Photo: None

Komentari 0