Love&Sex

Ove stvari se svima događaju s bivšim

Cure, dobre vijesti: ne, niste same! Ovih 7 nevjerojatno neugodnih situacija je doživjela gotovo svaka žena nakon prekida

Uh, znaš onaj bolan, neugodan trenutak kada sretneš bivšeg prvi put nakon prekida. U tom trenu kao da zakoni prirode više ne djeluju i sve postaje moguće. Vrijeme kao da ne prolazi, nemaš kontrolu nad svojim tijelom i najčešće činiš upravo ono suprotno od onoga što bi trebala. Jedina utjeha - nisi jedina.

1. Muk i tišina

Umjesto da mu održiš već unaprijed uvježbani govor (za koji si se nagradila Oscarom ), ti ne možeš izustiti nijednu suvislu rečenicu. Ni traga tim riječima kojima si ga htjela uvjeriti da si svu dramu ostavila iza sebe.

2. Uspomene

Znaš onaj trenutak kada gledaš film koji ste zajedno pogledali, čuješ pjesmu koja te podsjeti na njega ili slučajno naiđeš na vašu staru fotografiju: grozno!

3. Igranje skrivača: odrasla verzija

„Sjedi li to ON tamo za šankom?!“ I to je znak da se ti i tvoja najbolja prijateljica sakrijete na WC dok opasnost ne prođe...

4. Oops, I did it again...

„Leži li to ON pokraj mene u krevetu?!“ Da, nažalost se to dogodi češće nego što misliš. Sada ti ništa drugo ne preostaje nego dobro promisliti zašto ste prekinuli vezu.

5. Promijenio je svoj Facebook status na „single“ ili čak opet na „u vezi“

Ostavljeni su ti ovi izbori: zapaliti laptop, iseliti se, izbrisati ga s liste prijatelja ili najjednostavnije i najbolje rješenje, ignorirati. Predlažemo ovo posljednje.

6. Neugodan trenutak...

... kada ga prvi put sretneš s novom djevojkom. Ako si ga preboljela, onda je samo neugodno, ali ako još uvijek imaš osjećaje prema njemu, onda je takva situacija jednostavno nepodnošljiva. Sada. Samo. Ne. Plakati.

7. To je bila moja velika ljubav?!

Onaj trenutak kada ga ponovno vidiš i zapitaš se što si to ikada u njemu vidjela. Čestitamo: preboljela si ga!

 

Photo: None

Komentari 0