Love&Sex

Ove pogreške u seksu smo valjda svi napravili

Prije svega, kada je u pitanju seks, ništa nam ne bi trebalo biti neugodno. Ali neke greške nas koštaju istinskog zadovoljstva

 

Odglumila orgazam da mu ne povrijediš ego

Njemu za ljubav. Ali glumljenjem orgazma se dovodiš u začarani krug. Radiš to da ga ne bi povrijedila. On s druge strane vjeruje da ti se upravo to sviđa i naravno da neće onda ništa promijeniti. A to znači da sigurno nećeš postići orgazam.

Odglumila orgazam da se seks što prije završi

Pijana si i/ili umorna i stenješ par puta kako bi napokon mogla otići spavati? Nemoj si to raditi.

Ne govoriš što ti se sviđa

Iako je seks poprilično dobar – ali opet nekako nedostaju neki pokreti, da doživiš jedan mega orgazam? Onda mu uzmi ruku i stavi na mjesto koje te uzbuđuje te mu šapni u uho što ti se sviđa.

Seks s bivšim

Može funkcionirati, ali i ne mora. Čak i ako se na početku osjeća pouzdano i lijepo – sljedeće jutro se sigurno nećeš osjećati ugodno.

Seks na brzaka

5 sati je ujutro u klubu i ti se želiš još danas poseksati – naravno, zgrabiš odmah prvog frajera koji ti se nabacuje iako nije baš zgodan. Čeka te jako neugodno buđenje.

,

Na brzinu se obrijati

Tijekom predigre se sjetiš da se nisi obrijala. Stoga prekidaš strastveni trenutak, ispričavaš se na minutu i trčiš do kupaone. Nema potrebe stvarno za to. Neće mu uopće smetati, štoviše, u žaru uzbuđenja neće ni primijetiti.

Napraviti nešto pri čemu se ne osjećaš ugodno

Ne zabavljaš se čineći to, ali okej, to se radi tijekom seksa? Stop it! Zlatno pravilo u spavaćoj sobi glasi: Radi samo ono što ti se sviđa!

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0