Love&Sex

Ove 3 poruke mu baš NIKADA ne bi trebala pisati

Nemoj iskušavati svoju vezu porukama koje će ga natjerati da misli loše o tebi

Kad je riječ o dopisivanju preko mobitela, primjerice WhatsAppa, dovoljna je neka riječ ili emoji, a ponekad čak i bezazleni interpunkcijski znak, kako bi komunikacija s našim partnerom postala napeta. To ti se sigurno dogodilo već koji puta, zar ne? Naime, dok se dopisujemo, nikad ne možemo znati kako će primatelj interpretirati poruku koju dobije te hoće li razumjeti što smo doista mislili. Kako bi izbjegla nesporazume, nemoj svom dragom više slati sljedeće poruke: 

1. Duge poruke koje potpiruju svađu 

Ljuta si na njega i želiš se ispuhati putem dugačkih „hejterskih“ poruka putem WhatsAppa? Radije nemoj! Svađu morate uvijek riješiti licem u lice. Ako ćete razmjenjivati poruke u stilu partije stolnog tenisa, ljutnja i bijes samo će još više rasti. 

2. Poruke pune sarkazma 

Da, sarkazam je zabavan! Nažalost, u razmjeni poruka putem WhatsAppa teško je reći hoće li primatelj poruke dobro razumjeti što je pjesnik htio reći. Osobito ako niste duže vrijeme u vezi, bezazlenu ironičnu opasku mogao bi pogrešno razumjeti. 

3. Superkratke poruke 

„OK“, „Kako želiš“ ili „Vidjet ćemo“ – kratki odgovori kod primatelja poruke izazivaju nesigurnost i zbunjenost. Pitat će se je li nešto pogrešno napravio. Ako je doista slučaj, onda mu to moraš obavezno sobno reći – a ne zbunjivati ga kratkim pasivno-agresivnim porukama.

Možda vas zanima Što mislimo kada ON ne odgovara na poruke? Rubrika Love&Sex Love&Sex

Photo: Thinkstock

Komentari 0