Love&Sex

OVA tjelesna osobina muškarca je najbitnija većini žena. Tebi?

Volimo mišićave ruke, lijepe oči i osmijeh, a nije loše ni da ima kombinaciju bademastih oči, tamne kose i jake brade... No, dobro! Nećemo pretjerivati! OVO je fizička karakteristika koja je ipak među najvažnijima većini žena

Muškarci već stoljećima muku muče da otkriju tajnu formulu pomoću koje će otkriti kako zadovoljiti ženu. Logično, kako ženski mozak radi prema više parametara u isto vrijeme, činjenica je da su zbunjeni. Nekad nam je bitan izgled, nekad ima li naš partner psa ili ne, kuha li dobro... No, izašlo je jedno novo istraživanje koje otkriva - što to žene najviše pali? 

Istraživanje provedeno na mladim heteroseksualnim ženama na Sveučilištu u Albanyju, otkrilo je zanimljiv podatak. Širina njegovih ramena povetana je s količinom i jačinom tvog orgazama. Točnije, ako tvoj partner ima jako široka ramena, vjerojatnost da ćeš postići više intenzivnijih orgazama je jako velika. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Znanstvenici su pitali mlade žene što im je toliko važno kod muškaraca i u istu skupinu uvrstili i psihičke i fizičke osobine. Ispred humora, samouvjerenosti i prihoda, našla su se ŠIROKA RAMENA

No, nisu ramena jedina bitna. Koliko učestalo žene doživljavaju orgazam je također povezano ne samo s njegovim prihodima, nego i prihodima njegove obitelji, već spomenutim samopouzdanjem te koliko ti je partner uopće privlačan. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Isto tako, ovo istraživanje je pokazalo da što muškarac više privlači ženu i što su mu ramena šira, veća je vjerojatnost da će žena biti zadovoljena. Ovo je vjerojatno najbolja moguća vijest za frajere koji (previše) vremena provode u teretani i redovito zaboravljaju na "leg day". Sada im je i znanost potvrdila da će ženama biti atraktivniji ako budu razvijali baš - ramena!

Photo: Getty/Guliver
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Camila360

    Moje ime je Camila Rodela. Prije dvije godine moj muž traži razvod i otišao nakon dvadeset sedam godina (27) braka. Molio sam ga i on nije Slušajte, otišla sam svojim prijateljima i on nije bio gdje se nalaziti. Rekao sam ... prikaži još!