Love&Sex

Otkriveno! Ove seksi igračke Hrvatice najčešće kupuju

Dildo, ljuljačka, povezi, bičevi i sve ostale seksi spravice možda su nekoć i predstavljale tabu, no danas su Hrvatice postale prilično aktivni kupci seksi igračaka, otkriva suvlasnica web seks shopa 'Vibraonica'

Ne pitajte kako sam doznala za web-shop Vibraonica.hr, jedino što vam mora biti važno u ovoj priči je da sam u potrebe novinarskog istraživanja čvrsto odlučila doznati kakve seks igračkice najviše vole Hrvatice. Zato sam došla do suvlasnice seks web-shopa Ive i evo što sam doznala. "Vibrator i dildo definitivno su najčešći izbor naših ženskih korisnica. Ukusi su različiti, pa neke biraju klasične, realističnije, dok druge preferiraju modernije igračke, gadgete", otkriva nam Iva i odmah pojašnjava ovu posljednju skupinu pomagala: "Gadget Sex Toys su sve seksi igračke koje se spajaju na pametne telefone i aplikacije". Također, potvrdila nam je da Hrvatice rado kupuju i seksi rublje te analne igračke.

Kako izgleda prosječna web košarice jedne Hrvatice? "Prosječna košarica našeg kupca, da se tako izrazim, kreće se u iznosima koje većina ljudi potroši na neke ekstra izdatke poput odlaska u kafić, kupnje novina i slično u svega nekoliko dana. S druge strane, za tako male iznose naše korisnice priušte si igračku koja će njih i njihove partnere uveseljavati na puno dulji period...".

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Hrvatice su se, primijetila je, prilično otvorile za seks-igračke nakon fenomena "50 nijansi sive": "Prosječna je Hrvatica klasičarka, ali spremna na eksperimentiranje uz malo poticaja i novih ideja. Povratne informacije koje dobivamo od kupaca su bez iznimke pozitivne i uvijek nas jako razvesele."

 | Autor: Vibraonica.hr Vibraonica.hr Set za nju i njega, 269 kn; Poklon za nju, 249 kn

Kada smo Ivu pitali postoji li neka dobna skupina koja najčešće kupuje igračke s njezina web shopa, rekla je da ne postoje podaci o konkretnoj dobi ili zaposlenju korisnica. Ipak, nešto se da iščitati: narudžbe se podjednako šalju u sve dijelove Hrvatske! 
miss7 je također zanimalo jesu li im se kad kupci javili jer nisu znali kako se nešto koristi. Iva nas je uputila da svaki proizvod sadrži detaljne upute o korištenju iako, kaže, naš mentalitet nije još toliko otvoren da bi se netko javio i rekao: "Dobar dan, mislila sam da je ovo analna igračka, a ne dildo!". 

 | Autor: Vibraonica.hr Vibraonica.hr Kondom komad 4 kn; Vibrator koji reagira na glazbu, 1059 kn

Cijena najjeftinijeg proizvoda je 4 kune ("naravno, riječ je o kondomu"), nakon njih su mini-vibratori po 39 kuna, a najluksuzniji proizvod je vibrator čija cijena je 2000 kuna. "Riječ je o brendiranim proizvodima vrhunske kvalitete i svaka kuna potrošena na ovakav proizvod je u potpunosti opravdana (kažu nam zadovoljne korisnice)."

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

I za kraj, koji se najluđi proizvodi mogu kupiti u Vibraonici? "Trend u Vibraonici, kao i u svijetu, je kupnja igračaka koje funkcioniraju na principu mobilnih aplikacija, vibratori osjetljivi na muziku iz okoline, s upravljanjem putem mobilnog telefona ili s ugrađenom kamerom. A ako se uz užitak ujedno želite baviti i sportskom aktivnošću, tu je i fitness lopta na napuhavanje s ugrađenim dildom ili pak šipka za striptiz…" Vaou, dok vježbaš - ujedno i "vježbaš" ;)

 | Autor: Vibraonica.hr Vibraonica.hr Pilates dildo lopta, 459 kn; Set "50 nijansi sive", 499 kn

Photo: Vibraonica.hr

Komentari 0