Love&Sex

Otkrij u čemu horoskopski znakovi najviše uživaju nakon seksa

  • Sigurno postoji nešto u čemu najviše uživaš nakon seksa
  • No, jesi li se ikad zapitala što tvoj muškarac voli najviše nakon akcije
  • Doznali smo što kojem horoskopskom znaku najviše paše

Kako je u zvijezdama zapisano mnogo toga – osobito kad je riječ o ljubavi – tako je i zapisano u čemu uživa svaki horoskopski znak. Međutim, uglavnom se piše i priča o tome u čemu uživa i što preferira svaki zvjezdani znak za vrijeme seksa. Stoga donosimo ono što vole nakon seksa. Zaspati, maziti se, razgovarati – evo što horoskopski znakovi najviše vole poslije senzualnog valjanja među plahtama… 

Ovan 

Kad je ovan solo i ima seks na jednu noć, može se dogoditi da se nakon seksa ne može sjetiti ime partnera. Ako se to prenese na vezu, onda bi to značilo da ovan nakon seksa misli usmjerava na sjedeći projekt. Dakle, dugotrajno milovanje i tepanje nakon seksa definitivno nije za osobe rođene u znaku ovna. 

Bik 

Što treba bikovima nakon seksa? San za ljepotu, odnosno takozvani „beauty sleep“! Osobe rođene u ovom znaku vole nakon seksa malo ubiti oko. Tko im može zamjeriti… 

Blizanci

Slično kao i ovnovi, i osobe rođene u znaku blizanaca odmah skrenu misli nakon seksa na neku drugu temu – čak i kad se radi o nečemu sasvim drugačijem. Pranje rublja, pisanje emailova ili nova epizoda omiljene serije: štogod to bilo, blizanci odmah nastavljaju s drugim stvarima. 

Rak 

Rak treba nakon seksa još malo vremena za ugodne minute u krevetu. Nježno milovanje, grljenje, poljupci… Rak se nakon seksa ne može zasititi blizine. 

Lav 

Lav je rado u centru pažnje – pa i u krevetu. Zbog toga želi nakon seksa provesti još nekoliko minuta kako bi revidirao svoju izvedbu te uživao u onome što se dogodilo. Naravno da je ponosan na sebe. Za to mu ne treba potvrda partnera. 

Djevica 

Kad je riječ o seksu, osobe rođene u znaku djevice imaju velike zahtjeve. Za vrijeme čina sve pamte i upijaju - kako bi partneru mogle sljedeći puta reći što žele, odnosno što same mogu poboljšati. 

Vaga 

Vaga voli komplimente i rado nakon seksa želi čuti od partnera koliko je bila dobra u krevetu – u suprotnosti s lavovima koji i bez potvrde znaju koliko su bili sjajni. 

Škorpion 

„Jesam li bila dovoljno dobra?“, „Je li se doista svidjelo partneru?“. Škorpioni za vrijeme seksa nisu previše sigurni u sebe. Zbog toga osobe rođene u ovom znaku nakon seksa često šute – jer sumnjaju u sebe! 

Strijelac 

Kad je riječ o seksu, strijelac ne spada – poput škorpiona – među znakove s puno samopouzdanja. Rado nakon seksa popije čašu vina, popuši cigaretu i slično. Međutim, prije nego počne gnjaviti partnera s pitanjima je li mu se seks svidio, najčešće zaspe. 

Jarac 

Jarac treba čistoću i strukturu. Zbog toga nakon seksa najradije ide pod tuš. Nakon što se fino istušira i osjeti miris sapuna, osjeća se dobro te kao da je ponovno rođen. 

Vodenjak 

Vodenjak nakon seksa rado još malo ostane u krevetu te razgovara o Bogu i svijetu. To mu je jako važno – tako jača vezu s partnerom. 

Ribe 

Ribe su vrlo emotivne pa im se nakon seksa nerijetko dogodi da se rasplaču. Ako im se to ne dogodi, često su barem na rubu plača. Zašto? Zato jer je sve bilo predivno i prirodno! 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0