Love&Sex

Od ovoga nikad ne bi trebala odustati zbog muškarca

Ma kako uživala s njim, postoje neke osobe i stvari kojih se nikada ne treba odreći, pa makar i u ime ljubavi

On je sladak, neodoljiv i neopisivo šarmantan. No, prije nego što počneš planirati svoj život prema njemu, pažljivo pročitaj naše sljedeće savjete.

Tvoji prijatelji

Upravo na početku ljubavne veze želiš što više vremena provoditi sa svojim dragim te zbog toga tvoji prijatelji često ostanu zanemareni. Pripazi da ne izgubiš potpuno kontakt s njima. Kada početna faza zaljubljenosti prođe, opet ćeš htjeti ispijati kave sa svojim prijateljicama. Osim toga, tvoji prijatelji su bili i prije njega za tebe tu, a i bit će ti rame za plakanje ako slučajno veza jednog dana propadne.

Tvoji hobiji

Baviš se i obožavaš sport, dok je tvoj dragi zapravo totalna suprotnost? Naravno da ćeš ponekad htjeti radije s njim ležati na kauču nego otići na trening. No, ako sasvim odustaneš od svojih strasti i hobija, to može dovesti do nezadovoljstva i unutarnjeg nemira koji uzrokuje probleme u vezi. Pokušaj naći sredinu.

Tvoj stil

Nemoj nikada glumiti nešto što nisi. Čak i kad mu se stvarno želiš svidjeti, uvijek ostani vjerna svom sebi. Nosi ono što ti se sviđa, slušaj glazbu koju voliš i uvijek reci ono što misliš.

 | Autor: Thinkstock/Guliver Thinkstock/Guliver

Tvoja sloboda

Pokušava te stalno kontrolirati, zabranjuje ti neke stvari i postavlja ti granice? Definitivno nije pravi muškarac za tebe.

Tvoja privatnost

Neke stvari tvoj partner ne mora znati. Nema pravo kopati ti po mobitelu niti ti pregledavati profil na Facebooku.

Tvoje samopouzdanje

Tvoj se dragi stalno žali na tebe, konstantno te pokušava osramotiti te se zbog njega osjećaš manje vrijednom? Stop! Za njega bi trebala biti najljepša, najbolja i najpametnija žena na svijetu, a ako ti ne daje takav osjećaj, nije te onda ni vrijedan. Radije se čuvaj za nekoga tko će te znati cijeniti.

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

 

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0