Love&Sex

Ova tri seksualna položaja pod tušem vrlo su uzbudljiva

Sapun u očima, čudni zvukovi i opasnost od pada: seks pod tušem u mašti je puno bolji nego u stvarnosti…

Ali, ne mora uvijek biti tako! Uz dobru pripremu i dobar položaj i ne mora biti toliko loše. Dapače – s ova tri položaja seks pod tušem može  doista biti vrlo uzbudljiv… 

Sjedeći položaj 

On sjedne na stolicu za tuširanje ili na rub kade. On ostane u sjedećem položaju, a ti sjedneš na njega. Ovisno kako se osjećaš u tom trenutku, možeš mu okrenuti leđa ili lice.   

 | Autor: miss miss

Poluležeći položaj 

On legne u kadu tako da je tijelom oslonjen na rub kade. Ti čučneš na njega i držiš se rukama za rub kade ili za njegova ramena. U ovom položaju ne dolazi u obzir puno vode – jer bi prodiranje i trljanje bilo bolno za oboje – pošto voda „ispere“ sekret iz vagine. 

 | Autor: miss miss

Klasični položaj 

Klasični položaj za seks pod tušem treba malu nadogradnju kako bi bio uistinu seperseksi. Dok se ti s obje ruke osloniš na zid i lagano pogneš prema naprijed, on u stojećem položaju prodire u tebe. To je možda i najpoznatiji položaj pod tušem – ali i pomalo nespretan te nadasve sklizak. Puno je bolji ako dodate u kabinu ili kadu podlogu protiv klizanja – nećete morati razmišljati o tome hoće li jedan od vas pasti, odnosno možete se fino opustiti. 

 | Autor: miss miss

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0