Love&Sex

Njegov horoskopski znak otkriva jesi li ti njegova žena iz snova

Svejedno je li u vezi ili je u potrazi za ljubavlju – zbog zvijezda je skloniji određenom tipu žene…

Sviđa ti se kolega iz susjednog ureda ili možda prijatelj tvoje dobre frendice? Bojiš se da nemaš šanse? Saznaj koji je njegov horoskopski znak te otkrij jesi li ti možda njegova žena iz snova. 

Ovan 

Muškarci rođeni u znaku ovna žele neovisnu ženu. Glamurozan izgled i tijelo iz snova manje su mu važni. Usprkos tome, njegova žena iz snova treba biti atletski građena. 

Bik 

Bik voli žene kojima je važna tradicija te ima dobre manire. Želi si ženu koja dobro i mudro raspolaže svojim financijama te joj je važnija kvaliteta od kvantitete. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Blizanci 

Muškarci rođeni u znaku blizanaca žele sa svojom odabranicom doživjeti avanturu te zbog toga želi aktivnu i ekstrovertiranu partnericu. Osim toga, voli voditi intelektualne razgovore, pa mu je važno i općenito obrazovanje. 

Rak 

Rakovima nije uopće važna karijere žene. Umjesto toga, on želi brižnu partnericu na svojoj strani – kojoj je stalo do obitelji i emocionalno je  inteligentna. 

Lav 

Povjerenje i šarm su dvije važne karakteristike koje su važne lavovima kod žena. Osim toga, oni vole kad je žena samouvjerena i pazi na svoj izgled. 

Vaga 

Neljubaznost je nešto što muškarci rođeni u znaku vage jednostavno ne podnose. Njegova partnerica treba biti ljubazna i brižna. Međutim, vage vole i „it-djevojku“ koja će sjajiti pored njega. 

Škorpion 

Škorpioni najviše vole tajanstvene žene te ih jako privlače dame koje znaju što žele. Doduše, oni ne vole jake osobnosti, odnosno paze da su uloge izjednačene. 

Strijelac 

Muškarcima rođenima u znaku strijelca važno je da se dobro može zabavljati sa ženom. Sve drugo je nebitno. Spontanost, ljubaznost i odlučnost na vrhu su liste želja kod strijelaca. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Jarac 

Za jarca je ideal žena koja je orijentirana na karijeru. Dob njima ne igra zapravo nikakvu ulogu, ali kad bi trebao birati, onda bi izabrao partnericu stariju od sebe. 

Vodenjak 

Žena pored vodenjaka mora biti hrabra i samopouzdana. On je sretan kad može ponosno prezentirati svoju partnericu. 

Djevica

Muškarci rođenu u znaku djevice mužvni su i pouzdani. Međutim, nisu nimalo spontani te sve pokušavaju staviti pod svoju kontrolu. Neizmjerno mu je potreban mir te voli kad se žena u potpunosti prilagodi njemu i njegovim potrebama. Spreman je čak i popuštati, ali nikada ne do kraja. 

Ribe 

Muškarci rođeni u znaku ribe žele mirnu partnericu koja se rado kreativno iživljava. Njemu je važno da može ženi uz sebe pokazati kako je on može zaštititi. Emocije su za njega na prvom mjestu. 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luka

    Svi su zahvaljujući tom velikom čovjeku nazvali dr. Agbazara, veliki čarobnjak za čaroliju koji mi donosi radost, pomažući mi da vratim ljubavnicu koji se razbije sa mnom Četiri mjeseca prije, ali sada sa mnom, uz pomoć dr. Agbazare, velika ljubavna ... prikaži još!