Love&Sex

'Nesavršenosti' koje su frajerima opako privlačne

Veliki nos, pjegice, razmaknuti zubi? Ono što mi često ne volimo na sebi, drugi to smatraju posebnim i lijepim

Svaki čovjek orijentiran je na svoju okolinu, pogotovo kada je riječ o njegovom izgledu. Što nam mnogi ženski časopisi prodaju kao „ ideal ljepote“, uistinu nije ništa drugo nego prolazni trend. Upravo zbog toga trebamo početi kultivirati vlastitu ljepotu – i bezuvjetno voljeti sami sebe. Činjenica je da stvarno nije bitno koliko ti je velik nos ili usne ili pak, kakav ti je oblik lica – ključno je što smatraš o samoj sebi i koliko se poštuješ. Jer, samo oni koji vole sami sebe, odišu samopouzdanjem.

Kako bi napokon razbili predrasude o tome kako su muškarcima generalno lijepe samo savršene žene s Instagrama, otkrivamo ti par ´nepravilnosti´( koje to zapravo i nisu ) koje muškarci obožavaju.

1. Pjegice

Kao tinejdžeri smo proveli puno vremena prekrivajući pjegice na licu, potpuno nesvjesni da su ta mala nesavršenstva dio našeg šarma i privlačnosti. Na modnim revijama se manekenkama čak crtaju pjegice – jer jednostavno divno izgledaju i daju određenu dozu neodoljivosti.

2. Razmaknuti zubi

Zubi ti nisu savršeno ravni? Onda imaš sreće! Ne teži savršenom holivudskom osmijehu, nego iskoristi svoj mali nedostatak i pretvori ga u sredstvo zavođenja. Embrace the tooth gap!

3. Nos

Mnoge žene ne smatraju svoj nos lijepim i žale se da im je prevelik. Drage djevojke: Kleopatra se upravo zbog svojeg karakterističnog profila smatrala prekrasnom.

4. Obline

Ne voliš svoja bedra, kukove ili trbuh? E pa trebala bi ih naučiti voljeti. U pravilu vrijedi: zdravlje i istrenirano tijelo da. Zaluđenost mršavošću NE! Vrijeme izgladnjelih „Size Zeroes“ je gotovo. Prihvati prirodni oblik svojeg tijela! Isto vrijedi i za žene koje su prirodno mršave. U konačnici, oblik tijela nije presudan, nego je tvoje zdravlje – zdravo tijelo odiše samopouzdanjem te je ono zato toliko privlačno drugima.

5. Male grudi

Bujan dekolte je lijep, no male grudi nisu ništa manje zavodljive. Pokaži pravilnim odabirom odjeće svu ljepotu svog prirodnog poprsja. Tip: čipkasti grudnjak bez žice je pravi odabir ;)

6. Visina

Definitivno ne moraš imati 2 metra duge noge kako bi bila atraktivna – istraživanja pokazuju da žene koje su visoke između 1,6 m i 1,7, imaju najbolje šanse kod suprotnog spola.

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • miroslav11

    Laž. 1) mladost 2) vitko tijelo 3) simetrično lice 4) sposobnost za majčinstvo.