Love&Sex

Neodoljiva privlačnost eterične i seksi čipke

Čipka je sama po sebi "glasna" pa je ne ukrašavajte nakitom, sve što joj treba su crveni ruž i malo kontrastnih komada

Da, definitivno je seksi, čak i kad nije prozirna - nekako je čipka zavladala svijetom i sad se svi nešto otkrivamo, dekolte, ramena, ističemo leđa...

 

O.K., idealna je za neke posebne trenutke, ali ipak, tako mi je slatko kad se njezinoj ženstvenosti suprotstavljaju, na primjer, crne čizme. Bajkerske ili grunge. Ili mrežaste čarape plus kožnjak. U svijetu u kojemu moda voli kreirati neke lude formule i osobni je stil na cijeni predlažem da svoju čipku ukrasite onime što vas zabavlja, čini vam gušt. Osim perjem. Ne perje i čipku zajedno, osim ako plešete u Moulin Rougeu.

 | Autor: arhiva arhiva

Boja je isto važna - crvena ili fuksija su stvarno hrabre na ovom području, mogu čak izgledati i vulgarno. U principu je stvar u onoj staroj dobroj formuli “manje je više”. Ako je čitava haljina prekrivena ovim retroperforiranim motivom, ne treba joj dodatan fensi nakit niti nabrijavanje stylingom jer ona je sama po sebi očito dovoljno “glasna”.

 | Autor: arhiva arhiva

Postoje oni trenuci kad se baš želimo srediti, a najednom nam se čini kao da ogledalo ne surađuje. Ono, ništa dobro ne stoji. E, onda je vrijeme za čipku, bez aditiva, ili malu crnu haljinu. Može i kombinacija. Čipka na crnom, to je to.

 | Autor: arhiva arhiva

Može i u varijanti majice, s prozirnim rukavima, a dolje samo neke finije hlače ili traperice ako je event ležerniji. Sve istaknite predivnim štiklama koje će poraditi na visini, toga nikad dovoljno. Za kraj - šminka neka bude čista klasika s crvenim ružem u fokusu.

Photo: arhiva

Komentari 0