Love&Sex

Nećeš vjerovati koji je novi omiljeni fetiš muškaraca!

Pitali smo muškarce je li im ovaj fetiš zaista toliko seksi i privlačan na ženama. Njihovi odgovori su nam otkrili i više nego što smo očekivale...

Nije tajna da su muškarcima ženske čarape oduvijek bile seksi. Ne treba vam znanstveno istraživanje da biste utvrdili da su najlonke muškarcima jedan od glavnih fetiša. No, u posljednje vrijeme na internetskim pretraživačima, pogotovo onima +18, zabilježene su povećane pretrage pojma – ženske čarape. A rezultati pojedinih anketa i istraživanja otkrivaju da su ženske čarape uvijek u Top 10 pa čak i među pet odabranih muških fetiša. Zašto je to tako?

Muškarci ih smatraju jako ženstvenima, ali i seksepilnima; imaju dojam da je žena gola, a opet nekako pokrivena. Plus: tu je i onaj faktor želje da ih potrga s tebe... Najlonke su praktički klasik kada govorimo o glavnim muškim fetišima, zbog čega smo provele vlastitu anketu i pitale dečke jesu li im naše čarape zaista toliko seksi?

 | Autor: Calzedonia Calzedonia

Fran (28)

"Najlonke su ukras za ženske noge u mojim očima i da - jako su mi seksi. Iskreno, obožavam kad cure nose one jako tanke najlonke s crtom na pozadini nogu. Ne znam zašto, valjda me podsjećaju na seksi tajnice u njima pa su mi totalno privlačne. U svakom slučaju uvijek postoji i onaj element muške znatiželje... i što se krije ispod najlonki."

Josip (32)

"Da, postoje jedne čarape koje su mi nemoguće seksi na ženama, a to su samostojeće. Ne znam jesu li baš ove seksi i drugim muškarcima, ali ja obožavam vidjeti svoju ženu u njima. Ove zime nosi jedne najlonke koje zbog dvobojnosti izgledaju kao samostojeće i u njima mi ostavlja dojam samouvjerenosti, slobode i čistog seksepila!"

 | Autor: Calzedonia Calzedonia

Ivan (29)

"Volim kad se cure poigravaju sa različitim stilovima najlonki. To golica maštu i odmah mislim da je i u krevetu vatrena i razigrana. Primijetio sam na djevojci u mojoj zgradi jedan model sa zvjezdicama i nevjerojatno su mi seksi. I cure po gradu često viđam u najlonkama s točkicama i jednako su mi privlačne."

Jan (27)

"Najlonke. Jako zanimljivo pitanje i čak mi je teško u potpunosti objasniti što mislim o njima. Najlonke, čarape i halteri su generalno fetiš koji mi se sviđa. I to ne samo u spavaćoj sobi već i u izlasku. Mislim da najlonke naglašavaju obline i privlače pozornost, a to je plus kod svakog ženskog outfita."

 | Autor: Calzedonia Calzedonia

Marin (33)

"Kada moja cura nosi najlonke, ja si ne mogu pomoći, a da ju ne vidim snažnom, seksi, moćnom i ženstvenom. Uzbuđuje me. A koja je to uostalom moćna i seksi žene neprivlačna?"

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Thinkstock