Love&Sex

Najradije te grli, miluje po vratu ili čvrsto zgrabi? Što njegov govor tijela pokazuje što misli o tebi

  • Postoje situacije u kojima bismo vrlo rado zavirile muškarcima u glavu 
  • Premda se u većini situacija muškarci ponašaju transparentno, postoje neki njihovi potezi koje je teško pročitati 
  • U takvim slučajevima dobro je znati njegov govor tijela - otkrit ćemo ti što znače njegove najvažnije geste i dodiri

Na spoju si i primjećuješ kako te često i rado dodiruje rukama? Priča ti o nekom zanimljivom događaju te stavi svoju ruku tebi na nogu? Ili ti – dok mu ti nešto pričaš – prođe rukom kroz kosu jer tamo „nešto“ imaš? Da, točno – to nam je svima poznato! Ovisno o tome što mislimo o njemu, osjećamo njegove dodire! 

Odlučile smo se pozabaviti muškim govorom tijela i otkriti što znače njegovi određeni dodiri! 

Ako te…

…zagrli

Grljenje među prijateljima traje uglavnom oko pet sekundi. I uglavnom se zagrli gornji dio tijela, odnosno dio oko ramena i gornjeg dijela ruku. Ako mu se doista, doista jako sviđaš, onda će njegovo grljenje trajati nešto duže i čvršće će te zagrliti – tako da će postati gotovo pa intiman. A ako te još uhvati za struk ili vrat, jasno je koliko te želi. 

…pomiluje ili sasvim kratko dodirne…

…time šalje jasan znak: kratkotrajan dodir signalizira seksualno zanimanje. Premda se to ne čini u prvom trenutku, on doista ovim kratkim potezom pokazuje seksualno zanimanje. Nikada nemoj zaboraviti: muškarci svjesno djeluju – nikada „slučajno“. Ako aktivno traži tjelesni kontakt s tobom, želi ti time poslati poruku. Svejedno jesu li to ramena, kukovi ili leđa – što češće ih dodiruje, to više čezne za tobom. 

 | Autor:

…mazi po leđima

Ako te mazi po leđima, svjesno ti želi pokazati da te želi zaštititi te da mu je tvoja dobrobit na prvom mjestu. Njegov veliki dlan treba ti dati osjećaj sigurnosti te se u njegovoj blizini možeš dobro osjećati. 

…dodiruje po vršcima prstiju…

…jasno želi zadržati još malo razmaka. Eventualno mu treba još malo vremena. Definitivno ga zanimaš, ali bi radije išao polako. Nemoj da te to učini nesigurnom – upamti: ako ga ne zanimaš, ne bi tražio kontakt s tobom i mazio te po ruci. 

…čvrsto zgrabi. 

 | Autor:

Dok se zezate odjednom te „u igri“ čvrsto zgrabi – toliko da si gotovo ostala bez zraka? Da, pa što to znači? Sasvim je jasno sljedeće: totalno je zaljubljen u tebe i ne želi te više pustiti! 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0