Love&Sex

Najopasniji seksualni položaj zapravo i nije baš toliko opasan – dapače, postao je pravi klasik

  • Neki se seksualni položaji, osobito oni iz Kama Sutre, smatraju jako opasnima
  • Ne samo da im je potrebna fleksibilnost i snaga, nego potencijalno može doći do ozljede
  • Ali to uopće nije istina: naime, prema novom istraživanju, najopasniji seksualni položaj pravi je klasik

Loše vijesti za sve žene koje obožavaju takozvani „jahaći položaj“ ili „ona gore“. Naime, prema jednom brazilskom istraživanju, ovaj položaj odgovoran je za polovicu svih prijeloma penisa. UHHH! 

via GIPHY

Na drugom mjestu, s 29 posto, je takozvani „pseći položaj“. Međutim, prijelom penisa nije prijelom u klasičnom smislu. Umjesto toga, „podere“ se erektilno tkivo penisa. Najčešći uzrok: najbolji muški komad je u erekciji i pri tome se presavije te „pukne“. A u većini slučajeva to se događa, pogodila si, za vrijeme seksa. 

Možda vas zanima 5 razvikanih, a totalno precijenjenih seksualnih poza - ocijenile žene Rubrika Love&Sex Love&Sex

Istraživanje, koje je prvi put objavljeno u siječnju 2015. godine u znanstvenom časopisu „Advances in Urology“, vodili su brazilski liječnici i znanstvenici. Željeli su se pozabaviti opasnostima seksualnog odnosa. Inače... znaš li kako se izvodi seksualni položaj Šivin ples - i za koga je osobito dobar

Više od 13 godina promatrali su pacijente iz tri različite hitne službe koji su primljeni s prijelomom penisa. U prosjeku su muškarci imali 34 godine i otprilike polovica začula je glasno pucketanje prije nego što je bol počela.

via GIPHY

Žene ne trebaju biti pretjerano oprezne

Ali, ima i dobrih vijesti! Žene se ne moraju odreći jahaćeg položaja i pustiti muškarca gore. Ali mogu, ako žele: Misionarski je jednoličan? Uz ovih 5 poteza postat će vrhunsko iskustvo za tebe i njega. Kao što su znanstvenici konačno priznali, prijelomi penisa izuzetno su rijetki. S medicinskog gledišta, ovo je vrlo neobična ozljeda koja muškarcu uzrokuje više straha i srama nego stvarne boli. Olakšanje!

via GIPHY

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

 


 

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • martete141

    Prije nekoliko tjedana vidio sam ovdje komentar o dr. Agbazari i odlučio sam ga kontaktirati prema uputama, zahvaljujući ovom čovjeku što mi je pružio radost kako sam želio. Slijedio sam upute koje je on dao da vrati mog ljubavnika koji ... prikaži još!