Love&Sex

Najgori muški uleti koje si ikad čula

Koji put su zbunjene dušice koje se samo ušeprtljaju na prvom spoju pa ispadne da pričaju gluposti, no još češće izgleda, bahati idioti koji misle da su božji dar ženama pa ono što kažu nije ni tako važno

Ok, neki ljudi stvarno nikad nisu savladali umijeće razgovora sa suprotnim spolom. Evo nekoliko primjera iz prve ruke: djevojke govore što je najgore što su čule na prvom dejtu ili kd im je tip uletio u kafiću, na ulici, na poslu. Muškarci, ako ovo čitate, ovako NE bi trebalo razgovarati sa ženama. Zapravo, ovako ne bi trebalo razgovarati ni sa kim. Muške bisere sakupio je Reddit, američka stranica koja je bila zatrpana odgovorima kad je čitateljima postavljeno ovo pitanje.

via GIPHY

1. Tip mi je rekao da više ne želi izlaziti s privlačnim ženama i da sad samo želi pronaći nekog dragog. Baš mu hvala.

thegirlwholikescats

2. Rekao mi je da mu ne bi smetalo ni da skrbi za mene u zamjenu za druženje. Odgovorila sam da već imam dečka, ali on me i dalje uvjeravao da bi mi on bio bolji izbor. Čovječe, samo čekam bus, ne trebam tvoj novac!

lilbeanies

3. Ukrao je štake s kojima sam hodala zbog iščašenog koljena i rekao: "Eto, sad mi ne možeš pobjeći.”

firestick_and_dick

4.Tip u baru je primjetio da sam Talijanka pa mi je počeo pričati kako je Mussolini super, a zatim me upitao što mislim o tome da “goli 30-ogodišnji muškarac na 30 sekundi legne na mene”. To je trebao biti ulet koji će me oboriti.

natroberts14

5. Imala sam tipa koji mi je rekao "bila si puno zanimljivija prije nego što si počela govoriti” i onda nastavio flertovati sa mnom.

FigHewton

6. Postavila sam to pitanje jednoj kolegici prije nekoliko godina koja je single i ima dijete. Ispričala mi je da ju je tip pitao “može li je jesti nakon što njezine strije namaže shea maslacem”. To je, dakle, najgore što sam čula.

via GIPHY

elephant_on_parade

7. Rekao mi je "Da nije tog tvog trbuha bila bi vraški seksi!’”

BeckyDaTechie

8. Kad sam imala 14 dečko mojih godina je zamislio da ima “zli alter ego” i njegovo “zlo ja” mi je priznalo da imam sreće što se dečku(onom dobrom) tako sviđam da me ovaj zao ipak neće ubiti. Nakon tog je rekao “O, ne, ne mogu vjerovati da ti je to rekao! Nisam želio da saznaš na taj način!” Da, nisam ni ja.

CeruleanTresses

9. Nakon što je saznao da ne pijem zbog medicinskih razloga, frajer mi je rekao: "Mora da jemuškarcima teško flertovati s tobom kad te ne mogu napiti i učiniti glupljom”. Hmmm... hvala?

SalemScout

via GIPHY

10. Napisao mi je ljubavno pismo/pjesmu sa stihom “Pusti svoje sokove da se luče”.

martianeagle

11. Tip u baru mi je rekao kako mu je barmen slučajno dao piće viška i može li me počastiti. Zahvalila sam i odbila. No on je navaljivao govoreći kako ne želi da mu novac propadne. Kad sam opet odbila, nasmijao se i rekao “Zašto ga ne uzmeš? Pa neću te silovati, nije drogirano."

bottle_rockets

12. Muškarac mi se upucavao na praznicima. Rekao mi je da osjeća da će se avion kojim se trebam vratiti kući srušiti i da mi je bolje da ostanem s njim. Imala sam 14, a on 30, 40 godina”.”

Elcyis

13.Tip kojeg sam upoznala 10 minuta ranije rekao mi je “imaš sjajno lice, želio bih svršiti po njemu”. Ne hvala, zbogom.”

tortugastation

14. Rekao mi je:”Znaš, ne moguo dlučiti na koga mi više sličiš, na japansku seksi lutkicu koja radi felacio ili seksi verziju Sida iz Ledenog doba”

devhamrick

via GIPHY

15. Rekao mi je “Znaš, kasnije idem u drugi bar. Ti mi nisi jedina opcija.” Nikad nisam ni bila opcija.

Anokest

16. Neki mi je tip prišao na poslu i počeo daviti s pitanjima: kako se zoveš, imaš li dečka, jesam li ti zgodan - direktni pristup. Pretpostavljam da mu je to prije prolazilo. Ali onda me pitao imam li djece i kad sam rekla da nemam to ga je sasvim izbacilo iz kolosijeka. Rekao je da ne može vjerovati, da nikad nije sreo curu (mojih godina) koja nema dijete, stalno me slijedio i ponavljao "Stvarno? Nemaš djece? Ne zezaš me?" Pobjegla sam u skladište i nisam izlazila dok nije otišao.

aciewoo

17. Jednom kad sam bila (vrlo očito) trudna, muškarac mi je prišao da kaže kako mi lijepo izgleda guza i zatražio moj broj. Kad sam rekla da sam udana, samo je rekao kakav je srećković moj muž, a onda je pokazao prstom u moj trbuh i rekao da je to moglo biti njegovo. Najjezivija stvar koju sam doživjela.

missa1019

Photo: Getty Images

Komentari 0