Love&Sex

Najbolji seks položaji ako on ima mali penis

Živimo u svijetu koji nagrađuje nepotrebnu i arbitrarnu važnost veličine muškog penisa

Ako ćeš pitati prosječnu osobu što misli koja je prosječna veličina penisa, vjerojatno će ti reći nešto poput 15, 16 ili čak 17 centimetara. Postoji puno zabluda i dezinformacija o veličini muškog ponosa. Prosječna veličina penisa je oko 13 centimetara - tvrde razna istraživanja. Zbog toga je često teško odbaciti osjećaj genitalne nesigurnosti u umu skromno obdarenog muškarca. Međutim, u istraživanjima je također otkriveno da 89 posto žena nije zabrinuto zbog veličine paketa partnera. To je vjerojatno zato što većina žena zna da veličina penisa zapravo nije odlučujući čimbenik u seksualnom zadovoljstvu. Međutim, ako je tvoj partner zabrinut zbog veličine svog penisa, donosimo šest položaja koje će oboje sigurno zadovoljiti.

1. Koljena na prsa

Svaki položaj u kojemu je žena na leđima, a noge u zraku, dobar je za manji penis, kažu stručnjaci. Dakle, lezi leđa i povuci koljena na prsa, a tvoj partner neka se pozicionira iznad tebe. Objesi noge preko ramena, na obje strane vrata, ili čak preko jednog ramena.

2. Čovjekov najbolji prijatelj

Za skromnije obdarene muškarce idealan je pseći položaj. Klekni na sve četiri, a tvoj partner neka klekne na koljena iza tebe - ili stoji iza tebe dok ti klečiš na madracu. Neka se on usredotoči na dubinu penetracije i neka ne pokušava izvući jako penis, jer u psećem položaju lako isklizne. Bonus: u ovom položaju ima vrlo jednostavan pristup klitorisu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

| Basset Hound

A post shared by Sex Positions Club (@sexpositions_club) on

3. Face off

Svaki položaj u kojem su prsa do grudi i prepone na preponama - poput ovog - može biti jako, jako dobar. On neka sjedne na rub kreveta ili stabilnu površinu, a ti mu sjedni u krilo. 

4. Kaubojka

Položaj u kojem je „žena gore“ može biti dobar, jer dolazi do duboke penetracije, objašnjavaju stručnjaci, dodajući kako su neki „manji dečki“ možda malo zabrinuti da ne iskliznu ako ne kontroliraju gibanje. Ako se tvoj partner koncentrira samo na to kako će zadržati penis u tebi dok si na njemu, možda bi bilo bolje da pokušaš „miješane kretnje“, a ne samo pumpati gore-dolje.

5. Školjka

Slično položaju od koljena do prsa, školjka dobro funkcionira jer omogućuje super kontakt, a tvoj partner može se kretati kružnim pokretima, a ne samo unutra-van. Lezi na leđa, savini zdjelicu i noge natrag prema ramenima te ih raširi ih u slovo V. Kad uđe u tebe, suzi razmak između nogu kako bi se bolje „centrirao“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sex Positions Club (@sexpositions_club) on

6. Uspravni položaj

Ako imaš visoki krevet ili možda stol koji je siguran za seks, savjetuju stručnjaci, pokušaj se poseksati sa svojim partnerom dok stoji ispred tebe, a ti ležiš na ravnoj površini. To mu daje izvrsnu kontrolu, a ti možeš u nekom trenutku obgrliti ga rukama i nogama te se podignuti da te praktički nosi. 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • annfhrt4611

    Tablete za povećanje penisa - http://hespac.com/penishr.htm Moj se penis povećao s 13 cm na 15 cm u samo 2 mjeseca.