Love&Sex

Na ovo muškarci najviše obraćaju pažnju u krevetu

Što je muškarcima za vrijeme seksa osobito važno? Otkrit ćemo ti…

Pravi položaj kako bi u krevetu izgledala superseksi? To nam nije potrebno! Sakriti maksimalno celulit ili trbuščić, te staviti u prvi plan grudi i stražnjicu? Prema ovom istraživanju - ni to uopće nije važno! 

Oči i usta 

Znanstvenici su otkrili da 70 posto muškaraca za vrijeme seksa gleda partnericu u lice. Naime, tamo se najbolje može vidjeti koliko smo zadovoljne, odnosno uživamo li ili ne. Stoga nam dečki rado gledaju oči i usta kako bi se uvjerili je li nam to što se događa OK ili nije. 
 

Novo je uzbudljivo 

Pri tome se muškarci u vezi malo razliku od solera. Za vrijeme seksa za jednu noć promatraju tijelo – što je i logično, jer se nešto novo i nepoznato mora bolje istražiti. 

Za vrijeme istraživanja muškarcima su pokazali i fotografije žene u eksplicitnom položaju. Pri tome su znanstvenici pazili u kojem smjeru će zalutati pogled muškaraca. I zauzeti i solo muškarci promatrali su i opet – lice!

Photo: Getty/Guliver
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Camila360

    Moje ime je Camila Rodela. Prije dvije godine moj muž traži razvod i otišao nakon dvadeset sedam godina (27) braka. Molio sam ga i on nije Slušajte, otišla sam svojim prijateljima i on nije bio gdje se nalaziti. Rekao sam ... prikaži još!