Love&Sex

Na ovih 9 stvari NE moramo paziti kod muškaraca

Tip s kojim ideš na spoj je totalno sladak. Ali, umjesto da uživaš u vremenu koje provodiš s njim, ti si razbijaš glavu o stvarima koje ti „zapravo“ na njemu smetaju?

Dosta je toga! Dosta je traženja sitnica koje „smetaju“! Zašto uopće odmah u početku tražiti „mane“? Zašto se ne bismo opustile i vidjele što će se dogoditi? Donosimo 9 stvari koje nam uopće ne smetaju kod muškaraca – niti bi bilo kome trebale! 

 1. Njegova visina

On je (ako uopće jest) tek malo veći od tebe? To ti ne bi trebalo smetati. Broji se jedino njegova unutarnja veličina. Osim toga, kao samouvjerenoj ženi trebalo bi ti biti svejedno i ako je tvoj dečko manji od tebe. Carli Bruni ili Nicole Kidman nije smetalo. 

2. Njegov trbuh 

Tvoj novi dečko – za razliku od prijašnjeg – nema pločice na trbuhu, nego nešto nalik vreći ljepila za pločice? To ti ne bi trebalo smetati, jer i ti onda bez grižnje savjesti možeš jesti sladoled ili pizzu s njim. 

3. Njegova dob 

Kad je ljubav u pitanju, godine nisu važne! Kod mnogih sretnih parova je velika razlika u godinama…

4. Što tvoje prijateljice misle o njemu 

Naravno da nam je važno mišljenje prijatelja. Međutim, ne bismo trebali dopustiti prijateljima da određuju u koga ćemo se zaljubiti. Ako nađemo super muškarca, ne smijemo dopustiti da nam smeta to što drugi govore o njemu. 

5. Koliko žena je imao prije tebe 

On je pravi zavodnik kao iz ljubavnih sapunica? Pa, i to se može promijeniti – kad pronađe svoju veliku pravu ljubav! 

6. Što je po zanimanju 

Njegovo zanimanje ne utječe na njegov karakter (barem se nadamo!). Dakle, trebalo bi ti biti svejedno je li bankar, krovopokrivač ili striper…

7. Kako izgleda njegova bivša 

To ništa ne govori o njegovom ukusu za žene. 

8. Njegov stil 

Žene često imaju unutarnji poriv promijeniti stil svog partnera. Pusti ga radije na miru! Ako svaki dan nosi izlizane traperice, sigurno se u njima najudobnije osjeća… 

9. Je li sportski tip 

Ti si supersportski tip, a on radije „vježba“ na kauču pred televizorom? To nije problem – barem svatko ima vremena za svoje hobije. 

Photo: Getty Images

Komentari 0