Love&Sex

Na ovih 5 mjesta nikad ne bi smjela flertovati

Malo flerta nam uvijek podigne raspoloženje, a i samopouzdanje. No čak i rođene kokete moraju se obuzdati na ovih 5 mjesta...

Flertovanje ili koketiranje, uistinu je „slatka zabava“. Dok neki (najčešće muškarci) flertuju uglavnom zato jer su u potrazi za seksom, drugi to čine iz zabave – onako, da ostanu u formi. Treći je razlog istraživanje – i ženi muškarci žele ponekad vidjeti jesu li „još materijal za vezu“, ali često i traže vezu, ali isključivo ozbiljnu. Neki pak flertuju jer žele povećati vlastito samopouzdanje. Istraživanja su otkrila da žene najčešće koketiraju zato jer žele pojačati intimnost. Stoga često koriste priliku za flert na raznim druženjima – večernjim izlascima, poslu, faksu i slično… Međutim, na nekim mjestima nikada ne bi smjela koketirati – donosimo kojima! 

1. Na razgovoru za posao 

Ništa nije neprofesionalnije nego uvaljivati se potencijalnom poslodavcu već u prvoj prigodi. Vjeruj nam, ne želiš da te zaposli iz pogrešnih razloga – kasnije bi to mogla itekako zažaliti! 

2. U crkvi 

U kući Božjoj namiguješ ministrantima ili čak mladom župniku? To je jednostavno previše! 

3. U obitelji frendice 

Upucavala bi se stricu ili bratu ili tati ili bratiću najbolje frendice? Nemoj! Članovi obitelji najbolje prijateljice su poput svete krave – možeš ih tek promatrati iz daljine! Osobito su nedodirljivi između njihovih četiri zida te u prisutnosti cijele obitelji. 

4. U čekaonici kod liječnika 

Pogledavate se u čekaonici već 20-ak minuta, nasmijali ste se jedno drugome i – opa – odjednom te prozove sestra i pita jesi li donijela uzorak stolice. Koja bruka… 

5. Na pogrebu 

Smatramo kako nije potreban poseban komentar… 

Photo: Getty Images

Komentari 0