Love&Sex

Muž satima sjedio s natpisom "Volim te" ispred bolnice u kojoj mu je supruga na kemoterapiji

  • Odani muž nije smio u bolnicu sa suprugom koja je morala na kemoterapiju zbog mjera zaštite uvedenih zbog pandemije koronavirusa
  • No dosjetio se kako da joj pruži podršku. Satima je sjedio ispod Dianinog bolničkog prozora s divovskim natpisom "Ovdje sam i volim te"
  • Ganuta supruga odgovorila mu je pisanom porukom izvješenom na svom prozoru

"Morao sam se snaći i učiniti što mogu da joj pokažem da sam uz nju mada fizički ne mogu biti s njom u bolnici" ispričao je Dennis Cockrell za The Insider. Naravno da je njegov natpis "Ovdje sam & volim te" izmamio ne samo suze na lice njegove supruge Diane koja je bila potpuno iznenađena već i svih medicinskih sestara oko nje.  

Diana je u bolnicu primjena u ponedjeljak, na treći ciklus kemoterapije i Dennisu nije dopušteno da bude s njom, naravno zbog restrikcija izazvanih pandemijom korone - sve se događa u Greenvilleu, u Južnoj Carolini, a znamo da je situacija u SAD-u više nego alarmantna. No, za ovog odanog supruga (koja ga žena ne bi poželjela!) nije dolazilo u obzir da supruzi s kojom dijeli dobro i zlo već više od 23 godine ne da do znanja da je uz nju. Pa se dosjetio načina.  

 | Autor: Insider screenshot/Dennis Cockerell Insider screenshot/Dennis Cockerell

Diani je rak dojke dijagnosticiran na Božić prošle godine, u siječnju je operirana, no karcinom se proširio na limfne čvorove tako da je ona u ožujku krenula na 12-tjednu terapiju kemoterapijom s nadom da će sve stanice karcinoma tako biti riješene. Između pojedinih ciklusa kemoterapije ima tri tjedna za oporavak, a u ponedjeljak je počela treći puta primati kemoterapiju. Dennis nikako nije bio sretan zbog izolacije i činjenice da ne može biti s njom, no razlozi su mu jasni. 

Bio je uz Dianu dok je primala prvu kemoterapiju, dijelom i na drugoj, no onda je bolnica uvela nova pravila socijalnog distanciranja. Najbliže što je suprug mogao doći bilo je do bolničkog parkirališta. Supruga mu je poslala poruku da je u sobi s pogledom na prirodu pa je Dennis obišao bolnicu dok je nije pronašao. Kad je shvatio da se mogu na taj način vidjeti, u njegovoj se glavi počeo rađati plan.

"Vidio sam livadu izvan bolničkog kruga pa sam odlučio da ću sljedeći puta donijeti vrtni stolac i sjediti tamo tako da me barem može vidjeti i zna da sam tamo" rekao je. No nije sve stalo na sjedenju pod njezinim prozorom. Suprugu je odlučio iznenaditi i dirljivom porukom, dovoljno velikom da je Diana može pročitati s udaljenog prozora. 

 | Autor: Insider screenshot/Dennis Cockerell Insider screenshot/Dennis Cockerell "Noć prije posjete bolnici dogovorio sam se s djecom, Kate, Carly i Collierom, da mi pomognu izraditi natpis. Bio je sakriven u autu i kad je Diana iz sobe otišla na kemoterapiju, sve sam postavio na livadu. Čekao sam da se vrati u sobu i kad sam procijenio da je došla natrag poslao sam joj poruku da pogleda van. Ne trebam govoriti koliko je bila iznenađena. Na prozorima su se počele sakupljati i medicinske sestre i drugo osoblje i komentirati znak, neki su mi mahali, neki slikali..."

 | Autor: Insider screenshot/Dennis Cockerell Insider screenshot/Dennis Cockerell

Diana je odlučila suprugu, koji kaže da mu je glavni cilj bio "izmamiti osmijeh na njezino lice", odgovoriti na isti način. Pa je uz pomoć bolničkog osoblja i ona napravila poruku "I ❤ You".

"Duboko u sebi znam da je za nju najbolje da je u izolaciji, mada to oboje teško podnosimo. Diana mi je sve. Ona je dio mene i kad smo odvojeni osjećam se kao da je moje tijelo ovdje, ali je moje srce tamo s njom, u toj bolničkoj sobi. Ona je sve što je u meni dobro".

Aaahhh...

Photo: Insider screenshot/Dennis Cockerell

Komentari 0