Love&Sex

Muškarci s ovim horoskopskim znakom teško prebole bivšu

Svatko ima neki događaj iz prošlosti koji je ostavio snažan utjecaj. Naravno, to se tiče i našeg ljubavnog života…

Dok neki podignuta čela s veseljem gledaju u budućnost, a koncentriraju se isključivo na sadašnjost, drugi ne mogu zaboraviti tako brzo zaboraviti prošlost. Muškarci rođeni u ova tri znaka teško mogu preboljeti prošlu vezu i neke bivše ne mogu cijeli život izbaciti iz glave. 

Rak 

Za muškarce rođene u znaku Raka rastanci su prava noćna mora i jako se teško mogu „osloboditi“ sjene bivše veze. Oni jako puno ulažu u vezu i sanjaju o tome da budu zauvijek sa svojom ljubavi. Žude za sigurnošću - pa im je teko izići iz veze s nekom osobom. Njihova senzibilna i romantična duša tjera ih na to na idealiziraju svoju prvu ljubav. 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Lav 

Muškarci rođeni u znaku Lava ne poklanjaju lako svoje srce. Ali, kad se u nekog zaljube, za svoju će partnericu napraviti apsolutno sve, te odmah žele provesti cijeli život s njom. Nakon prekida veze teško prihvaćaju da neće više sve biti kao prije. Od straha da ih netko opet ne povrijedi puno opreznije ulaze u nove veze te često sanjanju o starim dobrim vremenima s bivšom partnericom. 

Strijelac 

Veza sa slobodnim duhom – kakav je muškarac rođen u znaku Strijelca – nije jednostavna. On se brzo i često zaljubi, ali se teško odluči za čvrstu vezu. Nekako ga je tek prva velika ljubav uspjela vezati uz sebe – i to nikada neće zaboraviti. Ona je za njega bila jednostavno savršena (prema je s njom imao iste probleme kao i s tobom). 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Photo: Thinkstock

Komentari 0