Love&Sex

Muškarci ovih horoskopskih znakova previše vole i često su povrijeđeni

Neki jednostavno prebrzo poklone svoje srce drugoj osobi – pa često završe sa slomljenim srcem…

Tko voli, taj je ranjiv. Dok su neki dugo vremena na bezbrižnoj distanci i ne žele se potpuno „predati“, drugi se puno brže otvore te ulete u ljubavnu vezu sa srcem na pladnju. S jedne strane je to super, a s druge strane ta osoba postane ranjiva – i često završi povrijeđena. A ova tri horoskopska znaka prednjače u tome… 

1. Rak 

Rakovi su u početku veze povučeni, ali čim dobiju osjećaj da im netko dogovara, onda se totalno opuste i prepuste toj osobi. Za svog partnera će napraviti apsolutno SVE. To često „guši“ drugu osobu i tjera je da drži distancu – što rođeni u znaku Raka nikako ne mogu razumjeti. 

 | Autor: Instagram Instagram

2. Ribe 

Ribe imaju lošu naviku radije „progutati“ sve svoje brige i nezadovoljstvo – umjesto da sve kažu na glas. Nažalost, zbog toga su u vezi vrlo često „žrtve“ - jer se uvijek radije povuku, nego da nametnu svoju volju. U vezi će također radije napraviti sve za drugoga – umjesto da se pobrinu za svoje potrebe – stoga često završe slomljenog srca. 

 | Autor: Instagram Instagram

3. Strijelac 

Kad se Strijelci odluče za jednu osobu, onda se potpuno predaju vezi i prepuste se svim čulima. Pri tome potpuno isključe razum, jer najradije žive „ovdje i sada“ – što ih čini ranjivima. 

 

Photo: Instagram

Komentari 0