Love&Sex

Muškarci jednostavno ne vole ove stvari kod žena

Postoji sigurno najmanje 1000 stvari kod muškaraca koje mi žene nikad nećemo razumjeti. Vrijedi i obrnuto: neko naše ponašanje uzrokuje kolektivnu mučninu kod većine muškaraca

Naravno se zbog samih sebe trudimo izgledati i ponašati se bolje što možemo - ipak, postoje neke stvari koje jednostavno živciraju muškarce. Nije da nas nešto posebno briga, ali iz čiste smo se znatiželje raspitale i donosimo one najčešće… 

1. DUCK-FACE 

Ako misliš da s napućenim usnama svaka žena izgleda neodoljivo seksi – grdo se varaš! Mnogi muškarci smatraju to jednostavno odbojnim! Ono što vole je kad se cura pred objektivom prirodno ponaša.  

2. PREVIŠE ŠMINKE 

Što se tiče šminke, većina muškaraca je uopće ne voli, a osobito ne pola centimetra debeli sloj. Dakle, kratko i jasno: previše šminke odbija muškarce – i točka!  

3. LOŠI MANIRI 

Podrigivanje, puštanje plinova, kopanje nosa: ipak bi žena, ako se pita muškarce, trebala imati lijepe manire, barem kad nije sama u svoja četiri zida.

4. NERAZUMIJEVANJE HUMORA 

Razumiješ li šalu? Da? Onda ćeš sigurno privući simpatije muškaraca. Naime, oni vole kad pozitivno reagiramo na njihove fore. Također vole kad se ne shvaćamo previše ozbiljno i znamo primiti šalu na svoj račun. Nadamo se da i oni znaju primiti šalu na vlastiti račun. 

5. PREVIŠE PARFEMA

Koja kap parfema neće naškoditi – jer moramo lijepo mirisati. Međutim, ako se okupamo u parfemu, natjerat ćemo muškarce u bijeg. 

6. NESIGURNOST 

Muškarci su često samopouzdaniji od žena (ili tek bolje glume) i uglavnom nam se to sviđa kod njih. Žene koje nisu sigurne u sebe djeluju nezanimljivo muškom rodu. 

7. LJUBOMORA I KONTROLA 

Često uzrokovana spomenutom nesigurnošću – snažna ljubomora te izrazita želja za kontrolom nisu nimalo popularne kod muškaraca. Stalna sumnja i nepovjerenje guraju vezu u propast te često dovedu do toga da se muškarci emotivno udalje od partnerice. 

8. PREVIŠE SLOBODE 

Rijetko koji frajer će ti prigovoriti na malo dubljem dekolteu ili minici. Međutim, previše gole kože može ponekad izgledati provokativno – a ne lijepo.  

9. LOŠA TJELESNA HIGIJENA 

Drage dame, i mi psujemo muškarce kad zanemaruju higijenu. Naravno, vrijedi i suprotno. Loš zadah, smrad znoja i ostali neugodni mirisi loš su adut kod oba spola. 

Photo: None

Komentari 0