Love&Sex 18. travnja 2021.

Muškarci i žene definirali su tri stvari koje seks čine lošim (i nijedna nema veze s orgazmom!)

Shutterstock.
  • Nema orgazma? Još uvijek nema razloga da seks definiramo kao „loš seks“
  • Veliko istraživanje pokazalo je što čini seks lošim ženama, a što muškarcima
  • Zanimljivo, ali u prve vije mišljenja nam se poklapaju

Gotovo svatko od nas iskusio je nekad loš seks, ali rijetko tko želi razgovarati o tome. Dovoljan razlog da tvorci internetske stranice joyclub.de pitaju 2000 svojih članova što je za njih loš seks. Prvo iznenađenje: 89,4 posto žena reklo je da su imale loš spolni odnos - za muškarce je to bilo samo u 76,6 posto slučajeva. Je li to zato što muškarci češće doživljavaju orgazam od žena?

Kako upotrijebiti mozak za bolji seks - ovih nekoliko trikova doista pomaže

via GIPHY

1. Nedostatak strasti

Prvo mjesto za oba spola je nedostatak strasti za vrijeme ljubavne igre. Bez temeljnog oduševljenja kod seksualnog partnera, tri četvrtine žena te više od dvije trećine muškaraca dobit će samo loše ocjene.

2. Zijeeev... Dosada... 

Dosada je na drugom mjestu u istraživanju: ako je seksualnom partneru zamjetno dosadno ili nije uistinu fokusiran, to ubija raspoloženje za 68,8 posto žena i 61,1 posto muškaraca.

3. Bol vs. nedostatak raznolikosti

Treće mjesto za žene su neželjeni bolovi tijekom seksa; za muškarce nedostatak raznolikosti i nespremnost za eksperimentiranje dovode do loše ocjene seksa.

Možda vas zanima... Kratka predigra, loš zadah ili neuredno međunožje muškarca? Žene otkrivaju što ih odbija od seksa Rubrika Love&Sex Love&Sex

Iznenađujuće, vlastiti orgazam, orgazam partnera ili čak zajednički vrhunac ne igraju gotovo nikakvu ulogu kada je u pitanju klasificiranje seksa kao lošeg. Dakle, ispada je pritisak na samoga sebe neutemeljen. 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ExtrenmeUslugazajma

    Trebate li zajam? Morate se prijaviti za ekstremne zajmove i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i bit ćete zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja ... prikaži još!