Love&Sex

Muškarac je na Facebooku objavio kako je zaprosio usnulu djevojku; reakcije su podijeljene

  • Muškarac je podijelio Internet nakon što je zaprosio svoju djevojku dok je ova spavala
  • Objavio je fotografiju prstena na njenom prstu na Facebooku prije nego što je imala priliku odgovoriti
  • Komentari su bili doista raznoliki

Nakon što je dobro razmislio o prosidbi, Michael Mayorga odlučio je da je najbolji način da iznenadi svoju djevojku Jamilah staviti prsten na njezin prst dok ova spava. A bogme čvrsto spava!

„Već tjednima planiram kako postaviti pitanje... znaš sve moje poteze i jako si teška žena za iznenaditi“, napisao je na Facebooku. Michael je tada odlučio još više iznenaditi svoju djevojku objavivši na njenim društvenim mrežama sliku dok ona spava s prstenom na prstu  - bez njenog pristanka.

Možda vas zanima Slažeš li se da je ovo najvažnija stvar koju smo naučili ovih dana? Rubrika Life&style Life&style

„Šala na tvoj račun, jer sada ćeš se probuditi s tri iznenađenja... mobitel prepun obavijesti i tekstova o čestitkama, zaručnički prsten na prstu i slika na kojoj spavaš, a koju ne želiš, je na cijelom Internetu“, napisao je.

„IZNENAĐENJE!!! Obavijestit ću vas o presudi kad se probudi.“

 | Autor: Facebook/Marinela Žitko Facebook/Marinela Žitko

Nedugo zatim post je prikupio tisuće lajkova i komentara, a neki ga hvale kao pametan prijedlog, a drugi ga kritiziraju zbog toga jer nije tražio pristanak.

Jedan korisnik Facebooka napisao je: „Imam pitanja!!! Čekaj, je li već ustala? Je li rekla da? Je li ga pretukla zbog objave ove fotke! Trebam odgovore, molim te!“ 

 | Autor: Facebook/Marinela Žitko Facebook/Marinela Žitko

Drugi korisnik Facebooka napisao je: „Sjajno, čestitke. Uskoro će biti vjenčanje/sprovod lol xoxo [sic]“. U međuvremenu, treći je jednostavno napisao: „Prekrasan način za buđenje. Svaka čast.“

Možda vas zanima 10 muškaraca nam je otkrilo: 'Zašto na kraju ipak NISAM zaprosio svoju dragu' Rubrika Love&Sex Love&Sex
Srećom, Michaelovo kockanje sa sudbinom se isplatilo, jer premda je riskirao javno odbijanje, Jamilah ne samo da je prihvatila njegovu prosidbu, nego je bila oduševljena njegovom neobičnom metodom.

Na Facebooku je objavila kako ju je njezin budući suprug „doslovno oduševio“ i da je “bila preplavljena tolikom ljubavlju i radošću“. 

 | Autor: Facebook/Marinela Žitko Facebook/Marinela Žitko

„Bože, ČUDESAN si jer si mi poslao ovog muškarca koji me doista  voli“, napisala je.

„Michael Mayorga, JAKO TE VOLIM!“

Pogledaj video: Znaš li da si genijalna?

 

Photo: Shutterstock/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    meni je ovo glupost